Keurmerk Fysiotherapie

Gefeliciteerd, je wordt behandeld door een Keurmerkfysiotherapeut!

Waarom is dit voor jou van belang?

Het betekent dat je gegarandeerd de beste fysiotherapeutische zorg krijgt die er is.

Wat is het Keurmerk Fysiotherapie?

Het Keurmerk is een door zorgverzekeraars erkend register in de fysiotherapie dat staat voor kwaliteit, transparantie en een hoge patiënttevredenheid.

Hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd?

Alleen praktijken die hoger dan een 8 scoren op patiënttevredenheid kunnen zich aansluiten. Verder moet jouw Keurmerkfysiotherapeut voortdurend werken aan kwaliteit, bijvoorbeeld door:

  • teamoverleg over de beste aanpak van jouw klachten.
  • gebruikmaken van de nieuwste inzichten en technieken.
  • samen met jou als patiënt je klacht aanpakken.
  • continu na- en bijscholen.
  • intensieve samenwerking met andere zorgverleners zoals je huisarts.

Wat kun jij voor jouw fysiotherapeut doen?

Jouw fysiotherapeut vraagt je om mee te werken aan het invullen van vragenlijsten. Die vragen hebben betrekking op:

  • jouw aandoening.
  • jouw ervaring.
  • de resultaten van de behandeling.

Door jouw antwoorden weet je fysiotherapeut waar hij of zij zich kan verbeteren.

Is een Keurmerkpraktijk beter dan een praktijk zonder keurmerk?

Bij een Keurmerkpraktijk krijg je gegarandeerd optimale kwaliteit! Een Keurmerkpraktijk wordt voortdurend gemonitord, moet jaarlijks voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en je fysiotherapeut moet kunnen aantonen wat hij of zij doet aan het in stand houden of verbeteren van optimale zorg.

Wat als ik toch niet tevreden ben?

We werken continu aan het verbeteren van onze zorgverlening en zijn benieuwd naar jouw ervaringen met ons. Als je niet tevreden bent over je fysiotherapeut, meld dit dan in eerste instantie bij Fysioteam ART. Klik hier om het klachten-/reactieformulier in te vullen. Na ontvangst van dit formulier wordt er, indien gewenst, contact met je opgenomen en zoeken we samen met jou naar een passende oplossing.

Kom je er samen met je fysiotherapeut niet uit? Dan kun je een klacht indienen bij de Klachtencommissie Keurmerk Fysiotherapie. Je meldt je klacht bij een onafhankelijk klachtenconsulent door een mail te sturen naar: klacht@keurmerkfysiotherapie.nl Een van de klachtenconsulenten van Keurmerk Fysiotherapie neemt dan contact met je op en zal proberen samen met jou en je fysiotherapeut tot een oplossing te komen.

Fysioteam ART Locaties

We kunnen je helpen op onze locaties in Geldermalsen en Culemborg. Ook voor manuele therapie in Geldermalsen en Culemborg kun je bij ons terecht. Maar ook bijvoorbeeld voor personal training in Geldermalsen.