Zonder verandering, geen vooruitgang!

Datum: 4 oktober 2018 / Geef een reactie /

Fysioteam ART biedt met Fysiofit uitgebreide mogelijkheden om (weer) fit te worden, u weer fit te voelen en fit te blijven. Aanpassing en verandering van uw training is een belangrijke manier om vooruitgang te boeken. Wij gaan met u de uitdaging aan om met andere toestellen en nog meer aandacht van onze trainers uw doelen efficiënter te behalen.
Op 5 en 6 oktober vervangen we de toestellen in onze Fysiofitvestiging aan de Herman Kuijkstraat, zodat u vanaf 8 oktober nog effectiever kunt trainen.

Staand trainen
Iedereen die in de Fysiofit deelneemt heeft een persoonlijk doel, bijvoorbeeld het opbouwen van kracht, de wens om u fitter te voelen of het verbeteren van uw stabiliteit.
Op vele plaatsen wordt zittend getraind en dat is niet altijd logisch. Bijna bij alle activiteiten waarbij u kracht nodig hebt of u uzelf fit wenst te voelen staat u op uw eigen benen. Denk daarbij aan tillen, lopen, tuinieren of sporten. Het is dan ook logischer om staand te trainen aangezien dit veel beter aansluit op uw dagelijkse activiteiten. Daarnaast is staand trainen duidelijk minder belastend dan zittend trainen en gebruikt u altijd meerdere spieren en gewrichten gelijktijdig. Om u een effectievere training aan te kunnen bieden vervangen we een aantal toestellen. U raadt het al; van zittend naar staand trainen.
De nieuwe inrichting heeft dus meer staande oefeningen.

Anders trainen
Andere toestellen vragen ook een iets andere manier van trainen. Onze trainers begeleiden u bij het gebruiken van de nieuwe trainingstoestellen en zij stellen een nieuw oefenschema op dat past bij uw doel. Zij gaan u, nog meer dan u gewend bent, helpen met de juiste instellingen van de toestellen. Tijdens uw training krijgt u “uw” schema op papier waarop u uw vorderingen van de afgelopen weken kunt volgen. Onze trainers stellen u regelmatig aanpassingen voor om er voor te zorgen dat u effectiever en sneller uw doelen bereikt.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *