Onze fysiotherapeuten zijn voor bel- en videoconsulten bereikbaar!

Datum: 16 april 2020 / Geef een reactie /

Heb je lichamelijke klachten en wil je advies?

Het is even wennen als je gewend bent ons in de praktijk te bezoeken. Of wanneer een van onze collega’s, bij je aan huis komt. Maar ondanks de strenge maatregelen samenhangend met het coronavirus, gaan onze behandelingen op aangepaste wijze door!

Wij zijn online voor je bereikbaar!
Heb je een spier- of gewrichtsklacht?

Voor sommigen was het, net als voor ons, ietwat onwennig, bel- en videoconsulten, in plaats van een behandeling op de praktijk. Daarnaast krijgen we veel fijne reacties. Inmiddels voelt het heel goed om ook op deze “nieuwe manier”, succesvol op afstand cliënten te kunnen begeleiden.
Sommige van jullie zijn zelfs zo enthousiast, dat nu al besloten is om in de toekomst, bij voorkeur videoconsulten te willen bij ons?!

Dus; als je ineens klachten hebt of je zorgen maakt over je spieren, gewrichten of fitheid, wij zijn gewoon bereikbaar. Online, op afstand… en toch heel dichtbij. Zorg zoals je dat van ons gewend bent.

Telefonisch- of videoconsult in de praktijk
Voor een videoconsult is een computer met microfoon en camera of webcam nodig. Videoconsulten kunnen ook via tablet of smartphone. De therapeut maakt online contact met je via een beveiligde omgeving.
Onze therapeut bespreekt je klachten, bekijkt je bewegingen en legt je uit welke oefeningen er gedaan dienen te worden voor herstel. Waar nodig sturen we bij. En aanvullend krijg je via de mail een link met daarin de juiste oefeningen(filmpjes).
Met videobellen heb je een-op-een een persoonlijke ‘face-to-face’ afspraak met onze Fysioteam ART therapeut.
Voor telefonische consulten is een telefoon voldoende. We bespreken klachten en de oefeningen. Eventueel bezorgen we oefenschema’s thuis

Kosten vergoed
Voor de zorgverzekering wordt een video of telefonisch consult gezien als een reguliere behandeling. Als je verzekerd bent voor fysiotherapie worden de kosten door de zorgverzekering vergoed op dezelfde wijze als een bezoek aan onze praktijk..

Bereikbaarheid
Voor vragen of het inplannen van afspraken zijn wij ma tot vrij van 8.00 – 17.00 uur bereikbaar via:
0345-5 77 273
info@fysioteam-art.nl

De verbinding die wij met je leggen is veilig en met alle zorg voor privacy.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *