Komt u dit najaar ook hardlopen?

Datum: 24 september 2018 / Geef een reactie /

Op 15 en 16 oktober 2018 start Fysioteam ART in Geldermalsen met nieuwe hardloopgroepen. Geef u snel op, dan kunt u nog voor de herfstvakantie starten.

Bent al eens enthousiast begonnen met hardlopen, maar viel dat nog niet mee? Mogelijk moest u stoppen door een overbelaste knie, enkel of kuit. Of misschien vindt u het leuker om in een groep(je) te hardlopen.

Fysioteam ART biedt de perfecte oplossing waarmee u op een verantwoorde manier in groepsverband leert hardlopen. Doe mee met ons 13-weken-hardloopprogramma. We besteden aandacht aan uw loop- en ademtechniek, u bouwt een duurloop van dertig minuten op én werkt aan het fit worden, fit zijn en
fit blijven. Op maandag 15 oktober om 8.30 uur start de serie ochtendtrainingen. Op dinsdag 16 oktober starten we om 19.30 uur met de serie avondtrainingen en aanmelden kan nu al.

Gevorderde lopers
Vindt u het als gevorderde hardloper leuker om in een groep te lopen of wilt u uw techniek verbeteren? U bent dan van harte welkom in één van onze groepen met gevorderden lopers. Wilt u hier meer over weten, neem contact op: (0345) 577273.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *