Hardlopen kan iedereen, goed hardlopen moet je leren!

Datum: 13 juli 2017 / Geef een reactie /

Op dinsdag 5 september start er een nieuwe hardloopgroep, haalt u met ons de finish?

U bent al eens enthousiast begonnen met hardlopen, maar dat viel nog niet mee. Mogelijk moest u al snel stoppen door een overbelaste knie, enkel of kuit. Of misschien vindt u het leuker om in een groep(je) te hardlopen.

Fysioteam ART biedt de perfecte oplossing waarmee u op een verantwoorde manier in groepsverband leert hardlopen. Doe mee met ons 12-weken-hardloopprogramma. We besteden aandacht aan uw loop- en ademtechniek, u bouwt een duurloop van dertig minuten op én werkt aan het fit worden, fit zijn en fit blijven.

Meld u nog snel even voor de vakantie aan, dan weet u zeker dat u 5 september kunt beginnen met verantwoord en gezellig leren hardlopen.

De finish sneller halen?

U bent al een ervaren hardloper en wilt sneller lopen op een 5 of 10 kilometer? Of zoekt u naar de juiste voorbereiding op een wedstrijd? Dan is een hardloopanalyse of gevorderdentraining iets voor u. Onze hardlooptrainingen worden op verschillende avonden aangeboden. Een hardloopanalyse kan op ieder gewenst moment ingepland worden. Kijk voor meer informatie op onze site of bel voor meer informatie naar (0345) 57 72 73.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *