FITkuur

Datum: 27 maart 2017 / Geef een reactie /

Meer bewegen en op een gezonde manier leven willen we allemaal wel, maar soms hebben we een zetje nodig. FITkuur is dat zetje. In minimaal 13 weken verbetert u onder begeleiding van een fysiotherapeut uw conditie. Als u dat wilt, is het mogelijk om ook een afspraak te maken met een diëtist en/of psycholoog.

Voor wie?
FITkuur is er voor iedereen die wil werken aan fit worden, zijn of blijven, maar is in het bijzonder geschikt voor mensen met overgewicht, suikerziekte type 2 of een long- of een hartaandoening.

Hoe, wanneer en waar?
Tijdens een kennismaking bespreekt u uw wensen en klachten met de therapeut, daarna kunt u snel beginnen met uw FITkuur. U werkt in uw eigen tempo op een tijdstip dat u het beste uitkomt aan uw conditie. Dat kan één keer per week zijn, maar net zo makkelijk ook meerdere keren. FITkuur wordt op twee locaties aangeboden:
• J.F. Kennedylaan 1, Geldermalsen
• Herman Kuijkstraat 19, Geldermalsen

Wat kost het?
Als u een aanvullende zorgverzekering hebt, worden de kosten vaak vergoed. Bent u niet aanvullend verzekerd, dan biedt Fysioteam ART u de kennismaking en drie maanden sporten aan voor 153 euro.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *