Fysiotherapie Tiel

Fysiotherapie Tiel – Op het industrieterrein Latenstein in Tiel vindt u Fysioteam ART bij Bodydynamics aan de Gijsbert Stoutweg 7a. In deze vestiging werken onze enthousiaste en betrokken fysiotherapeuten graag samen met u aan uw herstel. Wij weten dat iedere klacht anders is, maar met de kennis van onze specialisten vinden we altijd een passende behandeling voor uw klachten.

Onze soorten fysio in Tiel

Ons fysiotherapie team in Tiel helpt u om snel weer actief te worden na een sportblessure. Uw lichaam verdient dan ook de beste behandeling zodat u weer goed en gezond aan de slag kan. Naast onze specialistische fysiotherapeuten beschikken wij ook over een (sport)diëtiste. Onze (sport)diëtiste adviseert u graag over een passend eetpatroon, want bij het fit worden, zijn en blijven, speelt voeding ook een belangrijke rol.

Daarnaast bent u bij onze fysio in Tiel aan het goede adres om knie-, heup- en schouderklachten te laten behandelen en onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen ook een belangrijke rol spelen bij de begeleiding van bijvoorbeeld hart- en longklachten. Verder helpen wij u bij de revalidatie na een ziekte, zoals bijvoorbeeld kanker. Ook bent u bij onze fysiotherapeuten aan het juiste adres voor kinderfysiotherapie in Tiel.

De ruimte die wij gebruiken voor de fysiotherapie in Tiel bevindt zich in het pand van Bodydynamics. Hier kunnen wij aan de slag met behandelingen maar de medewerkers maken geen afspraken voor ons. Maak direct online een afspraak, bel naar 0345 - 57 72 73 óf neem contact op via WhatsApp 06 38 47 20 21.

Fysiofit in Tiel

Mensen met een gezond gewicht hebben vaak meer zelfvertrouwen en ze voelen zich duidelijk beter. Blijf daarom in beweging, dit geldt ook voor kinderen. Een sport- en beweegprogramma kan de jeugd weer in beweging brengen. Dit doen wij bijvoorbeeld met behulp van een houdings- en bewegingsapparaat. Onze fysio in Tiel biedt een FITkuur Junior aan. Met onze therapeuten, een diëtist en een psycholoog begeleiden we kinderen naar een gezonde leefstijl.

Bent u geen junior, maar wilt u toch meer bewegen? Fysioteam ART biedt onder de noemer Fysiofit diverse diensten aan die u zeker in beweging brengen.
Fysiotherapie Tiel - Fysioteam ART Tiel
Fysioteam ART
Gijsbert Stoutweg 7a
4005 LE Tiel

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur

Samen gaan we uw klachten tegen met fysiotherapie in Tiel

Ga uw klachten te lijf met één van onze fysiotherapie specialisten in Tiel. Heeft u bewegingsklachten of beperkte bewegingsvrijheid? Zorg er dan voor dat pijnvrij bewegen weer vanzelfsprekend wordt. U vindt ons in Geldermalsen, Culemborg en Tiel. Wij ontvangen u graag in één van onze praktijken of via een online consult.

Redenen om te kiezen voor onze fysio in Tiel

‘Fit worden, fit zijn, fit blijven, van jong tot oud’ is bij Fysioteam ART geen loze kreet. Met ruim 30 jaar ervaring in de fysiotherapie en een team van 12 gedreven, betrokken én sportieve specialisten hebben we alles in huis om iedereen te helpen. Of het nu gaat om een fysiotherapeutische behandeling (fysiotherapie) of om een sportief programma (FysioFit). U krijgt volgens het kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie gegarandeerd de beste fysiotherapeutische zorg die er is.

Goed om te weten: voor fysiotherapie behandelingen is geen verwijzing van de huisarts nodig. U kunt dus direct een afspraak maken voor fysio in Tiel. Onze behandelingen vallen onder de zorgverzekering. Fysioteam ART heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De vergoeding is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Ons FysioFit-aanbod valt niet onder de zorgverzekering en u maakt daar op eigen initiatief gebruik van.

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie in Tiel of voor één van onze FysioFit-onderdelen, via dit formulier, een WhatsApp-bericht 06 38 47 20 21 of bel 0345 - 57 72 73. Vaak kunnen we de eerste afspraak binnen 24 uur plannen. Ons fysiotherapie team in Tiel helpt u graag verder.

Geen verwijzing nodig
Uw behandeling starten binnen 24 uur
Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie
Vergoed via elke zorgverzekeraar


Eerdere ervaringen van fysiotherapie in Tiel

Fysio Tiel - Ervaring 1

Bart Nikkels: Weer snel actief na schouderletsel

“Ik ben een actief wielrenner en fiets ongeveer duizend kilometer per maand. Het is te danken aan Fysioteam ART dat ik na mijn schouderletsel weer zo snel op de fiets kon zitten.” Lees verder
9.0 - Locatie JF Kennedylaan Geldermalsen
Fysiotherapie Tiel - Ervaring 2 review Sven Vermeulen

Sven Vermeulen: Duidelijkheid over revalidatietraject

“Na de operatie aan mijn kruisband en meniscus was Fysioteam ART heel duidelijk over wat ik wel kon en wat niet. Dat had ik nodig. Inmiddels doe ik weer alles wat ik wil. Voetballen bijvoorbeeld.” Lees verder
9.5 - Locatie Herman Kuijkstraat Geldermalsen
  • Geen verwijzing nodig van uw huisarts
  • Vergoeding via elke zorgverzekeraar
  • Behandeling starten binnen 24 uur
  • Werkdagen open van 7:00 tot 21:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 31 jaar ervaring
  • 12 specialisten op 7 locaties

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Fit worden na ziekte een operatie of (sport)letsel. Fit blijven of nog fitter worden en de belastbaarheid van uw lichaam vergroten? Fysioteam ART helpt u hier graag bij!

6  locaties
6 locaties
12 specialisten
12 specialisten
31 jaar ervaring
31 jaar ervaring

Bel direct 0345 - 57 72 73 of maak direct online een afspraak

Vergoeding afhankelijk van uw polisvoorwaarden
Fysioteam ART heeft contracten met alle verzekeraars
Fysio Tiel - Menzis
Fysiotherapie Tiel - Zilveren Kruis
Fysiotherapie Tiel - VGZ
Fysio Tiel - CZ
Fysio Tiel - Univé
Fysiotherapie Tiel - Delta Lloyd