Fysiotherapie Tiel

Fysiotherapie Tiel – Op het industrieterrein Latenstein in Tiel vind je Fysioteam ART bij Bodydynamics aan de Gijsbert Stoutweg 7a. In deze vestiging werken onze enthousiaste en betrokken fysiotherapeuten graag samen met jou aan je herstel. Wij weten dat iedere klacht anders is, maar met de kennis van onze specialisten vinden we altijd een passende behandeling voor je klachten. Dus ben je op zoek naar deskundige fysiotherapie in Tiel, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze soorten fysio in Tiel

Ons fysiotherapie team helpt je om snel weer actief te worden na een sportblessure. Je lichaam verdient dan ook de beste behandeling, door middel van bijvoorbeeld manuele therapie, zodat je weer goed en gezond aan de slag kan. Naast onze specialistische fysiotherapeuten beschikken wij ook over een (sport)diëtiste. Onze (sport)diëtiste adviseert je graag over een passend eetpatroon, want bij het fit worden, zijn en blijven, speelt voeding ook een belangrijke rol. Zo bieden wij het totaalpakket op het gebied van therapie.

Daarnaast ben je bij onze fysio in Tiel aan het goede adres om knie-, heup- en schouderklachten te laten behandelen en onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen ook een belangrijke rol spelen bij de begeleiding van bijvoorbeeld hart- en longklachten. Verder helpen wij je bij de revalidatie na een ziekte, zoals bijvoorbeeld kanker. Ook ben je bij onze fysiotherapeuten aan het juiste adres voor kinderfysiotherapie in Tiel. Kom langs en maak kennis met de kinderfysio in Tiel!

De ruimte die wij gebruiken voor de fysiotherapie in Tiel bevindt zich in het pand van Bodydynamics. Hier kunnen wij aan de slag met behandelingen maar de medewerkers maken geen afspraken voor ons. Maak direct online een afspraak, bel naar 0345 - 57 72 73 óf neem contact op via WhatsApp 06 38 47 20 21.

Fysiofit in Tiel

Mensen met een gezond gewicht hebben vaak meer zelfvertrouwen en ze voelen zich duidelijk beter. Belangrijk is om de juiste en passende beweging voor jouw situatie te doen. Kom langs bij ons voor sport fysio Tiel. Ook voor kinderen is genoeg beweging ontzettend belangrijk. Een sport- en beweegprogramma kan de jeugd weer in beweging brengen. Dit doen wij bijvoorbeeld met behulp van een houdings- en bewegingsapparaat. Onze fysio in Tiel biedt een FITkuur Junior aan. Met onze therapeuten, een diëtist en een psycholoog begeleiden we kinderen naar een gezonde leefstijl.

Ben je geen junior, maar wil je toch meer bewegen? Fysioteam ART biedt onder de noemer Fysiofit diverse diensten aan die je zeker in beweging brengen.
Fysiotherapie Tiel - Fysioteam ART Tiel
Fysioteam ART
Gijsbert Stoutweg 7a
4005 LE Tiel

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur
Fysiotherapie Tiel - Fysiotherapie

Waar klachten?

Herstel door fysiotherapie in Tiel bij:

 • Artrose / Reuma
 • Corona
 • Longen
 • Etalagebenen
 • Spataderen
 • Suikerziekte
 • Hart
 • Hersenen
 • Parkinson
 • Kanker

Fysio Tiel - Fysiofit

Fit(ter) worden fysiotherapie Tiel:

 • Medische fitness
 • Hardloopanalyse & -training
 • Medische fitness in een groep
 • Fit tijdens de zwangerschap & na de bevalling
 • Fitkuur Junior
 • Pilates
 • Ademkrachttraining
 • Steunkousen
 • In Balans
 • Wintersport- & schaatsfit

Samen gaan we je klachten tegen met fysiotherapie in Tiel

Ga je klachten te lijf met één van onze fysiotherapie specialisten in Tiel. Heb je bewegingsklachten of beperkte bewegingsvrijheid? Zorg er dan voor dat pijnvrij bewegen weer vanzelfsprekend wordt. Hier zijn diverse manieren voor. Je kunt als voorbeeld kiezen voor dry needling, maar er zijn nog vele andere opties. Je vindt ons in Geldermalsen, Culemborg en Tiel. Ook voor manuele therapie in Geldermalsen en Culemborg kun je bij ons terecht. Wij ontvangen je graag in één van onze praktijken of via een online consult.

Redenen om te kiezen voor onze fysio Tiel

‘Fit worden, fit zijn, fit blijven, van jong tot oud’ is bij Fysioteam ART geen loze kreet. Met ruim 30 jaar ervaring in de fysiotherapie en een team van 12 gedreven, betrokken én sportieve specialisten hebben we alles in huis om iedereen te helpen. Of het nu gaat om een fysiotherapeutische behandeling (fysiotherapie) of om een sportief programma (FysioFit). Je krijgt volgens het kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie gegarandeerd de beste fysiotherapeutische zorg die er is bij onze fysiotherapie in Tiel.

Goed om te weten: voor fysiotherapie behandelingen is geen verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt dus direct een afspraak maken bij een fysio in Tiel. Onze behandelingen vallen onder de zorgverzekering. Fysioteam ART heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De vergoeding is afhankelijk van je polisvoorwaarden. Ons FysioFit-aanbod valt niet onder de zorgverzekering en je maakt daar op eigen initiatief gebruik van.

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een fysio in Tiel of voor één van onze FysioFit-onderdelen, via dit formulier, een WhatsApp-bericht 06 38 47 20 21 of bel 0345 - 57 72 73. Vaak kunnen we de eerste afspraak binnen 24 uur plannen. Ons fysiotherapie team in Tiel helpt je graag verder.

Geen verwijzing nodig
Behandeling starten binnen 24 uur
Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie
Vergoed via elke zorgverzekeraar


Eerdere ervaringen van fysiotherapie in Tiel

Fysiotherapie Tiel - Ervaring 1

Ineke de Weerdt: Vervelende aanhoudende pijn

“De behandeling gaf me rust en ik kreeg steeds meer vertrouwen in het herstel.” Lees verder
9.0 - Locatie Anthonie van Diemenstraat Culemborg
Fysio Tiel - Ervaring 1

Bart Nikkels: Weer snel actief na schouderletsel

“Ik ben een actief wielrenner en fiets ongeveer duizend kilometer per maand. Het is te danken aan Fysioteam ART dat ik na mijn schouderletsel weer zo snel op de fiets kon zitten.” Lees verder
9.0 - Locatie JF Kennedylaan Geldermalsen
Fysiotherapie Tiel - Ervaring 2 review Sven Vermeulen

Sven Vermeulen: Duidelijkheid over revalidatietraject

“Na de operatie aan mijn kruisband en meniscus was Fysioteam ART heel duidelijk over wat ik wel kon en wat niet. Dat had ik nodig. Inmiddels doe ik weer alles wat ik wil. Voetballen bijvoorbeeld.” Lees verder
9.5 - Locatie Herman Kuijkstraat Geldermalsen

Veelgestelde vragen


Op welke tijden kan ik terecht?
Je kunt vanaf 08:00 uur tot 19:00 uur bij ons terecht.
Voor welke behandelingen kan ik terecht op deze locatie?
Wij helpen je met manuele therapie, corona-revalidatie, sportrevalidatie, orthopedische revalidatie van knieën, heupen en nek.
Wordt een behandeling vergoed?
Fysioteam ART heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Vergoeding is afhankelijk van de poliswaarden. Wil je weten of je recht hebt op vergoeding? Controleer dan je polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar.
 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Vergoeding via elke zorgverzekeraar
 • Behandeling starten binnen 24 uur
 • Werkdagen open van 7:00 tot 21:00 uur
 • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
 • 33 jaar ervaring
 • 10 specialisten op 5 locaties

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Fit worden na ziekte een operatie of (sport)letsel. Fit blijven of nog fitter worden en de belastbaarheid van je lichaam vergroten? Fysioteam ART helpt je hier graag bij!

5 locaties
5 locaties
10 specialisten
10 specialisten
33 jaar ervaring
33 jaar ervaring

Bel direct 0345 - 57 72 73 of maak direct online een afspraak

Vergoeding afhankelijk van je polisvoorwaarden
Fysioteam ART heeft contracten met alle verzekeraars
Fysio Tiel - Menzis
Fysiotherapie Tiel - Zilveren Kruis
Fysiotherapie Tiel - VGZ
Fysio Tiel - CZ
Fysio Tiel - Univé
Fysiotherapie Tiel - Delta Lloyd