Fysiotherapie Meteren

Fysiotherapie Meteren - In de gemeente Geldermalsen vindt u in Meteren bij Healtclub 45 aan de Rijksstraatweg 45, Fysioteam ART. Op deze locatie werken onze enthousiaste en betrokken (sport)fysiotherapeuten graag samen met u aan uw herstel of helpen wij u uw sportprestaties te verbeteren.

Fysioteam ART in Meteren helpt u snel weer actief te worden. Heeft u een sportblessure, bent u net terug van een ziekenhuisopname of heeft u andere lichamelijke klachten? Fysioteam ART in Meteren beschikt naast specialistische fysiotherapeuten ook over een (sport)diëtiste. Onze (sport)diëtiste adviseert u graag over een passend eetpatroon, want bij het fit worden, zijn en blijven speelt voeding misschien wel de belangrijkste rol.

Bij Fysioteam ART in Meteren bent u aan het goede adres

Om knie-, heup- en schouderklachten te laten behandelen. Ook voor bekkentherapie, handtherapie en oedeemtherapie kunt bij ons terecht. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen ook een belangrijke rol spelen bij de begeleiding van bijvoorbeeld hart- en longklachten of bij het revalideren na een ziekte, zoals bijvoorbeeld kanker. Ook bent u bij Fysioteam ART in Meteren aan het juiste adres voor kinderfysiotherapie.

In het pand van Healthclub 45 bevindt zich een ruimte, die wij gebruiken voor onze fysiotherapie in Meteren. Zij bieden ons een ruimte voor behandelingen maar de medewerkers maken geen afspraken voor ons. Naast de behandelruimtes in Healtclub 45 hebben wij ook nog twee behandelruimtes in de Pluk. Een afspraak voor een fysiotherapie in Meteren maakt u online, u belt naar 0345 - 57 72 73 of u neemt contact op via WhatsApp 06 38 47 20 21.

Fysiotherapie Meteren - Fysioteam ART
Fysioteam ART Meteren
Healthclub 45
Rijksstraatweg 45
4191 SK Meteren

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 17.00 uur

Ga uw klachten te lijf met één van de fysiotherapeuten van Fysioteam ART Meteren.


Heeft u bewegingsklachten of beperkte bewegingsvrijheid? Zorg er dan voor dat pijnvrij bewegen weer vanzelfsprekend wordt. U vindt ons in Geldermalsen Culemborg, Meteren en Tiel.

Waarom kiezen voor Fysioteam ART in Meteren?

‘Fit worden, fit zijn, fit blijven, van jong tot oud’ is bij Fysioteam ART geen loze kreet. Met ruim 30 jaar ervaring in de fysiotherapie en een team van 12 gedreven, betrokken én sportieve specialisten hebben we alles in huis om iedereen te helpen. Of het nu gaat om een fysiotherapeutische behandeling (fysiotherapie) of om een sportief programma (FysioFit), u krijgt volgens het kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie gegarandeerd de beste fysiotherapeutische zorg die er is.

Goed om te weten: voor fysiotherapiebehandelingen is geen verwijzing van de huisarts nodig. Ook vallen fysiotherapiebehandelingen onder de zorgverzekering.
De vergoeding voor uw fysiotherapeutische behandeling is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Ons FysioFit-aanbod valt niet onder de zorgverzekering en u maakt daar op eigen initiatief gebruik van.

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie of voor één van onze FysioFit-onderdelen, via dit formulier,
een WhatsApp-bericht 06 38 47 20 21 of bel 0345 - 57 72 73. Vaak kunnen we de eerste afspraak binnen 24 uur plannen.

Geen verwijzing nodig
Uw behandeling starten binnen 24 uur
Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie
Vergoed via elke zorgverzekeraar


Eerdere ervaringen fysiotherapie Meteren

Fysiotherapie Meteren - Ervaring 1

Bart Nikkels: weer snel actief na schouderletsel

“Ik ben een actief wielrenner en fiets ongeveer duizend kilometer per maand. Het is te danken aan Fysioteam ART dat ik na mijn schouderletsel weer zo snel op de fiets kon zitten.” Lees verder
9.0 - Locatie JF Kennedylaan Geldermalsen
Fysiotherapie Meteren - Ervaring 2 review Sven Vermeulen

Sven Vermeulen: duidelijkheid over revalidatietraject

“Na de operatie aan mijn kruisband en meniscus was Fysioteam ART heel duidelijk over wat ik wel kon en wat niet. Dat had ik nodig. Inmiddels doe ik weer alles wat ik wil. Voetballen bijvoorbeeld.” Lees verder
9.5 - Locatie Herman Kuijkstraat Geldermalsen
  • Geen verwijzing nodig van uw huisarts
  • Vergoeding via elke zorgverzekeraar
  • Behandeling starten binnen 24 uur
  • Werkdagen open van 8:00 tot 17:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 31 jaar ervaring
  • 12 specialisten op 7 locaties

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Fit worden na ziekte een operatie of (sport)letsel. Fit blijven of nog fitter worden en de belastbaarheid van uw lichaam vergroten? Onze fysiotherapeuten in Meteren helpen u hier graag bij!

Fysiotherapie Meteren - Locaties
7 locaties
Fysiotherapie Meteren - Specialisten
12 specialisten
Fysiotherapie Meteren - 31 jaar ervaring
31 jaar ervaring

Bel direct 0345 - 57 72 73 of maak direct online een afspraak

Vergoeding afhankelijk van uw polisvoorwaarden
Fysioteam ART heeft contracten met alle verzekeraars
Fysiotherapie Meteren - Menzis
Fysiotherapie Meteren - Zilveren Kruis
Fysiotherapie Meteren - VGZ
Fysiotherapie Meteren - CZ
Fysiotherapie Meteren - Univé
Fysiotherapie Meteren - Delta Lloyd