Fysiotherapie Leerdam

Wij helpen u snel weer in beweging!

Een verkeerde houding tijdens uw werk of een ongeval kan zorgen voor lichamelijke klachten. Zoals in het geval van Bart Nikkels. Die na een fietsongeval, graag weer snel weer op zijn fiets wilde zitten. Door een intensieve begeleiding van Fysioteam ART zat hij binnen drie weken na zijn operatie weer op de fiets!

Dat is wat wij graag willen bereiken. Ons doel is dan ook dat u geen of zo min mogelijk beperking ervaart tijdens uw werk, hobby’s en sport. Uw gezondheid is het belangrijkste wat u heeft. Wij helpen u graag zo snel mogelijk weer op weg!

Snel weer pijnvrij kunnen bewegen

Door lichamelijke klachten zijn er soms dingen niet meer mogelijk voor u. Loop niet door met deze klachten, bijna altijd zijn er oplossingen voor.

Wij zullen goed naar je luisteren en vragen stellen om achter de oorzaak van uw klachten te komen. Zo kunnen we de oorzaak aanpakken, waardoor het probleem niet nogmaals ontstaat.

Met een helder behandelplan, zodat u weet waar u aan toe bent, zullen we stap voor stap werken aan uw herstel.

Binnen de kortste tijd ervaart u al verlichting of zelf helemaal geen klachten meer. Uw lichaam verdient de beste behandeling!

Een volledige aanpak van het lichaam

Bij lichamelijk fit worden is voeding bijvoorbeeld ook erg belangrijk. Daarom beschikken we naast onze specialistische fysiotherapeuten ook over een (sport)diëtiste. Onze (sport)diëtiste adviseert u graag over een passend eetpatroon. Zo kunnen we een compleet advies geven

Speciale begeleiding bij of na ziekte

Ook bij de begeleiding van bijvoorbeeld hart- en longklachten kunnen onze gespecialiseerde fysiotherapeuten een belangrijke rol spelen. Of revalidatie na een ziekte, zoals kanker. Via een persoonlijk behandelplan wordt u weer zekerder in uw lichaam.

Onze praktijk in Leerdam

Aan de rand van het centrum in Leerdam bij Tweewielercentrum Den Breejen aan de Vlietskant 53, vind u een van onze praktijken. Hier werken onze gedreven en betrokken fysiotherapeuten graag samen met u aan uw herstel of ze zetten hun kennis en ervaring in om u te helpen uw sportprestaties te verbeteren

Een afspraak voor fysiotherapie in Leerdam of een sportfietsmeting maakt u online, u belt naar 0345 - 57 72 73 of u neemt contact op via WhatsApp 06 38 47 20 21.

Let op: Medewerkers van Tweewielercentrum Den Breejen maken geen afspraken voor ons.

Uniek in Leerdam: Sportfietsmeting / bikefitting / fietsblessures

Zelf zijn onze fysiotherapeuten ook fanatieke sporters, dus zij weten als geen ander hoe mooi het is om goede prestaties te kunnen leveren. Zij helpen u daar graag mee, bijvoorbeeld met een sportfietsmeting. De beste sportieve fietsprestaties levert u met een fiets die optimaal afgesteld is: dat wil zeggen dat hij helemaal aangepast is aan jouw lichaam.

Als u dus een nieuwe racefiets of mountainbike gaat kopen, vraag dan eerst de professionele bikefitters van Fysioteam ART in Leerdam om hulp. Aan de hand van diverse metingen bepalen zij de juiste maat én de perfecte instellingen. Heeft u al een sportfiets? Dan laat een sportfietsmeting zien met welke aanpassingen u uw prestaties kunt verbeteren of hoe u klachten voorkomt of vermindert.

De bikefitters van Fysioteam ART Leerdam verzorgen op afspraak een professionele sportfietsmeting bij Tweewielercentrum Den Breejen, maak daarvoor eerst een afspraak, direct online, bel 0345 - 57 72 73 óf neem contact op via WhatsApp 06 38 47 20 21.Fysiotherapie Leerdam - Fysioteam ART
Fysioteam ART Leerdam
Tweewielercentrum Den Breejen
Vlietskant 53
4141 CK Leerdam

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 17.00 uur
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysioteam Art is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Ga uw klachten te lijf met één van de therapeuten van Fysioteam ART Leerdam. Heeft u bewegingsklachten of beperkte bewegingsvrijheid? Zorg er dan voor dat pijnvrij bewegen weer vanzelfsprekend wordt. U vindt ons in Geldermalsen, Leerdam, Culemborg, Meteren en Tiel.

Waarom kiezen voor fysiotherapie van Fysioteam ART in Leerdam?

‘Fit worden, fit zijn, fit blijven, van jong tot oud’ is bij Fysioteam ART geen loze kreet. Met ruim 30 jaar ervaring in de fysiotherapie en een team van 12 gedreven, betrokken én sportieve specialisten hebben we alles in huis om iedereen te helpen. Of het nu gaat om een fysiotherapeutische behandeling (fysiotherapie) of om een sportief programma (FysioFit), u krijgt volgens het kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie gegarandeerd de beste fysiotherapeutische zorg die er is.

Goed om te weten: voor fysiotherapiebehandelingen is geen verwijzing van de huisarts nodig en deze vallen onder de zorgverzekering.
De vergoeding is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Ons FysioFit-aanbod valt niet onder de zorgverzekering en u maakt daar op eigen initiatief gebruik van.

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie of voor één van onze FysioFit-onderdelen, via dit formulier,
een WhatsApp-bericht 06 38 47 20 21 of bel 0345 - 57 72 73. Vaak kunnen we de eerste afspraak binnen 24 uur plannen.

Geen verwijzing nodig
Uw behandeling starten binnen 24 uur
Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie
Vergoed via elke zorgverzekeraar


Eerdere ervaringen fysiotherapie Leerdam

Fysiotherapie Leerdam - Ervaring 1

Bart Nikkels: weer snel actief na schouderletsel

“Ik ben een actief wielrenner en fiets ongeveer duizend kilometer per maand. Het is te danken aan Fysioteam ART dat ik na mijn schouderletsel weer zo snel op de fiets kon zitten.” Lees verder
9.0 - Locatie JF Kennedylaan Geldermalsen
Fysiotherapie Leerdam - Ervaring 2 review Sven Vermeulen

Sven Vermeulen: duidelijkheid over revalidatietraject

“Na de operatie aan mijn kruisband en meniscus was Fysioteam ART heel duidelijk over wat ik wel kon en wat niet. Dat had ik nodig. Inmiddels doe ik weer alles wat ik wil. Voetballen bijvoorbeeld.” Lees verder
9.5 - Locatie Herman Kuijkstraat Geldermalsen
  • Geen verwijzing nodig van uw huisarts
  • Vergoeding via elke zorgverzekeraar
  • Behandeling starten binnen 24 uur
  • Werkdagen open van 8:00 tot 17:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 31 jaar ervaring
  • 12 specialisten op 7 locaties

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Fit worden na ziekte een operatie of (sport)letsel. Fit blijven of nog fitter worden en de belastbaarheid van uw lichaam vergroten? Fysioteam ART helpt u hier graag bij!

Fysiotherapie Leerdam - Locaties
7 locaties
Fysiotherapie Leerdam - Specialisten
12 specialisten
Fysiotherapie Leerdam - 31 jaar ervaring
31 jaar ervaring

Bel direct 0345 - 57 72 73 of maak direct online een afspraak

Vergoeding afhankelijk van uw polisvoorwaarden
Fysioteam ART heeft contracten met alle verzekeraars
Fysiotherapie Leerdam - Menzis
Fysiotherapie Leerdam - Zilveren Kruis
Fysiotherapie Leerdam - VGZ
Fysiotherapie Leerdam - CZ
Fysiotherapie Leerdam - Univé
Fysiotherapie Leerdam - Delta Lloyd