Fysiotherapie Leerdam

Fysiotherapie Leerdam - Aan de rand van het centrum in Leerdam vindt u Fysioteam ART bij Tweewielercentrum Den Breejen aan de Vlietskant 53. Hier werken onze gedreven en betrokken fysiotherapeuten graag samen met u aan uw herstel of ze zetten hun kennis en ervaring in om u te helpen uw sportprestaties te verbeteren.

Fysioteam Leerdam helpt u om snel weer actief te worden na een sportblessure. Uw lichaam verdient dan ook de beste behandeling. Naast onze specialistische fysiotherapeuten beschikken wij ook over een (sport)diëtiste. Onze (sport)diëtiste adviseert u graag over een passend eetpatroon, want voeding speelt een erg belangrijke rol bij het fit worden, zijn en blijven. Daarnaast bent u bij ons in Leerdam aan het goede adres om schouder-, knie- en heupklachten te laten behandelen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen ook een belangrijke rol spelen bij de begeleiding van bijvoorbeeld hart- en longklachten. Daarnaast kan fysiotherapie u helpen bij de revalidatie na een ziekte, zoals bijvoorbeeld kanker. Ook bent u bij Fysioteam ART in Leerdam aan het juiste adres voor kinderfysiotherapie.

In het pand van Tweewielercentrum Den Breejen bevindt zich de ruimte die wij gebruiken voor de fysiotherapie in Leerdam. Zij bieden ons een ruimte voor behandelingen, maar het is belangrijk om te weten dat de medewerkers geen afspraken voor ons maken. Een afspraak voor fysiotherapie in Leerdam of een sportfietsmeting maakt u online, u belt naar 0345 - 57 72 73 of u neemt contact op via WhatsApp 06 38 47 20 21.

Sportfietsmeting / bikefitting / fietsblessures

Zelf zijn onze fysiotherapeuten ook fanatieke sporters, dus zij weten als geen ander hoe mooi het is om goede prestaties te kunnen leveren. Zij helpen u daar graag mee, bijvoorbeeld met een sportfietsmeting. De beste sportieve fietsprestaties levert u met een fiets die optimaal afgesteld is: dat wil zeggen dat hij helemaal aangepast is aan jouw lichaam. Als u dus een nieuwe racefiets of mountainbike gaat kopen, vraag dan eerst de professionele bikefitters van Fysioteam ART in Leerdam om hulp. Aan de hand van diverse metingen bepalen zij de juiste maat én de perfecte instellingen. Heeft u al een sportfiets? Dan laat een sportfietsmeting zien met welke aanpassingen u uw prestaties kunt verbeteren of hoe u klachten voorkomt of vermindert.

De bikefitters van Fysioteam ART Leerdam verzorgen op afspraak een professionele sportfietsmeting bij Tweewielercentrum Den Breejen, maak daarvoor eerst een afspraak, direct online, bel 0345 - 57 72 73 óf neem contact op via WhatsApp 06 38 47 20 21.

Fysiotherapie Leerdam - Fysioteam ART
Fysioteam ART Leerdam
Tweewielercentrum Den Breejen
Vlietskant 53
4141 CK Leerdam

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 17.00 uur
Ga uw klachten te lijf met één van de therapeuten van Fysioteam ART Leerdam. Heeft u bewegingsklachten of beperkte bewegingsvrijheid? Zorg er dan voor dat pijnvrij bewegen weer vanzelfsprekend wordt. U vindt ons in Geldermalsen, Leerdam, Culemborg, Meteren en Tiel.

Waarom kiezen voor fysiotherapie van Fysioteam ART in Leerdam?

‘Fit worden, fit zijn, fit blijven, van jong tot oud’ is bij Fysioteam ART geen loze kreet. Met ruim 30 jaar ervaring in de fysiotherapie en een team van 12 gedreven, betrokken én sportieve specialisten hebben we alles in huis om iedereen te helpen. Of het nu gaat om een fysiotherapeutische behandeling (fysiotherapie) of om een sportief programma (FysioFit), u krijgt volgens het kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie gegarandeerd de beste fysiotherapeutische zorg die er is.

Goed om te weten: voor fysiotherapiebehandelingen is geen verwijzing van de huisarts nodig en deze vallen onder de zorgverzekering.
De vergoeding is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Ons FysioFit-aanbod valt niet onder de zorgverzekering en u maakt daar op eigen initiatief gebruik van.

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie of voor één van onze FysioFit-onderdelen, via dit formulier,
een WhatsApp-bericht 06 38 47 20 21 of bel 0345 - 57 72 73. Vaak kunnen we de eerste afspraak binnen 24 uur plannen.

Geen verwijzing nodig
Uw behandeling starten binnen 24 uur
Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie
Vergoed via elke zorgverzekeraar


Eerdere ervaringen fysiotherapie Leerdam

Fysiotherapie Leerdam - Ervaring 1

Bart Nikkels: weer snel actief na schouderletsel

“Ik ben een actief wielrenner en fiets ongeveer duizend kilometer per maand. Het is te danken aan Fysioteam ART dat ik na mijn schouderletsel weer zo snel op de fiets kon zitten.” Lees verder
9.0 - Locatie JF Kennedylaan Geldermalsen
Fysiotherapie Leerdam - Ervaring 2 review Sven Vermeulen

Sven Vermeulen: duidelijkheid over revalidatietraject

“Na de operatie aan mijn kruisband en meniscus was Fysioteam ART heel duidelijk over wat ik wel kon en wat niet. Dat had ik nodig. Inmiddels doe ik weer alles wat ik wil. Voetballen bijvoorbeeld.” Lees verder
9.5 - Locatie Herman Kuijkstraat Geldermalsen
  • Geen verwijzing nodig van uw huisarts
  • Vergoeding via elke zorgverzekeraar
  • Behandeling starten binnen 24 uur
  • Werkdagen open van 8:00 tot 17:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 31 jaar ervaring
  • 12 specialisten op 7 locaties

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Fit worden na ziekte een operatie of (sport)letsel. Fit blijven of nog fitter worden en de belastbaarheid van uw lichaam vergroten? Fysioteam ART helpt u hier graag bij!

Fysiotherapie Leerdam - Locaties
7 locaties
Fysiotherapie Leerdam - Specialisten
12 specialisten
Fysiotherapie Leerdam - 31 jaar ervaring
31 jaar ervaring

Bel direct 0345 - 57 72 73 of maak direct online een afspraak

Vergoeding afhankelijk van uw polisvoorwaarden
Fysioteam ART heeft contracten met alle verzekeraars
Fysiotherapie Leerdam - Menzis
Fysiotherapie Leerdam - Zilveren Kruis
Fysiotherapie Leerdam - VGZ
Fysiotherapie Leerdam - CZ
Fysiotherapie Leerdam - Univé
Fysiotherapie Leerdam - Delta Lloyd