FYSIOTHERAPIE BIJ KNIEKLACHTEN

Het ontstaan van knieklachten

Knieklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Zo kun je klachten krijgen door overbelasting, een ongeval tijdens het sporten of door een verkeerde houding tijdens je werk of hobby. Als klachten langer dan een week aanhouden, is het verstandig om een afspraak te maken met één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten voor advies en/of een behandeling.

De behandeling van knieklachten

Tijdens je eerste afspraak onderzoekt de therapeut de beweeglijkheid van je knie. We gaan na in welke situaties en door welke bewegingen de knieklachten ontstaan én welke die juist verminderen. Daarna leggen we je uit hoe je aan je herstel kunt werken. We begeleiden je daarbij, zodat je snel minder pijn hebt en de knie weer beter kunt bewegen.

Een operatie voor een klein letsel is in veel gevallen te voorkomen door de juiste begeleiding en een juist advies. Regelmatig is een gewrichtsvervangende operatie (knieprothese) jaren uit te stellen door de juiste begeleiding. Het uiteindelijke doel van de behandeling is dat je geen, of zo min mogelijk, beperkingen ervaart tijdens je dagelijkse bezigheden en het sporten.

Wat kun je verwachten?

  • Vermindering van je klachten
  • Weer goed kunnen bewegen
  • Uitstellen van eventuele knieoperatie

Fysioteam ART - Samen in beweging voor een fijner leven

We helpen je graag op onze locaties in Geldermalsen en Culemborg. Ook voor manuele therapie in Geldermalsen en Culemborg kun je bij ons terecht. Maar ook bijvoorbeeld voor personal training in Geldermalsen. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. Mocht je niet naar één van de praktijklocaties kunnen komen, dan is ook een telefonische intake of videoconsult een mogelijkheid.

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Vergoeding via elke zorgverzekeraar
  • Behandeling starten binnen 24 uur
  • Werkdagen open van 7:00 tot 21:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 33 jaar ervaring
  • 10 specialisten op 5 locaties

Vergoeding afhankelijk van je polisvoorwaarden
Fysioteam ART heeft Contracten met alle verzekeraars
Achmea
ENO
Zilveren Kruis
DSW
CZ
ASR

Eerdere ervaringen van patiënten

Fysiotherapie Culemborg - anoniem-recensie

Masha (basketballer): I'm having the best season of my life

“Thank you for everything you did to me and to my knee. Currently I’m having the best season of my life, and it really did make me a better player than I was ever before. I’m really lucky that Ive worked with you and not at any other places. I’m really grateful!”
9.5

Judith: Second opinion voorkwam operatie

“Mijn moeder zag een nieuwe knie als enige oplossing voor haar klachten. Ik haalde haar over om eerst naar Fysioteam ART te gaan. Dat deed ze en dat bleek een goed besluit te zijn.”
10

Zeer professioneel

“Na val van de trap kniepezen volledig afgescheurd. Dezelfde dag operatie en gips. Aangemeld voor fysio na 6 weken. Er werd echter voorgesteld om geen 6 weken te wachten maar direct te beginnen met oefeningen om conditie op peil te houden zonder het been te belasten.”
10