Fysiotherapie Geldermalsen

Fysiotherapie Geldermalsen - In Geldermalsen zijn er maarliefst vier Fysioteam ART locaties te vinden. Deze vindt u op J.F. Kennedylaan 1, Herman Kuijkstraat 19, Rijksstraatweg 44 bij locatie De Pluk en Bosmankamp 24 waar de Bikefitting Bike Repair van Fysioteam Art zit.

Op deze locaties zien onze professionele fysiotherapeuten u graag tegemoet. Zodat zij samen met u aan het herstel kunnen werken. De betrokkenheid en expertise van onze medewerksers zorgen ervoor dat er een effectieve behandeling voor u wordt gevonden. Samen met u zullen we het beste en snelste resultaat bereiken!

Voor al uw blessures, klachten en hertsel

Fysioteam Art Geldermalsen helpt u bij het herstellen en fit worden. De oorzaken dat u fysiotherapie nodig heeft, kunnen behoorlijk verschillen. Wij zijn gespecialiseerd in vele blessures, zijn bekend met een groot aantal klachten en hebben ons gespecialiseerd in de beste herstelprocessen na bepaalde soorten ziektes of ziekenhuisopnames.

Twijfel dus niet en kom langs bij Fyioteam Art Geldermalsen en laat ons u helpen met het herstel.

Kom ook langs voor sportfietsmetingen

De fysiotherapeuten van Fysioteam ART zijn zelf fanatieke fietsers. Zij weten als geen ander hoe mooi het is om goede prestaties neer te zetten.

Om het maximale uit een fietsprestatie te halen is er een fiets nodig die perfect op u en uw fietsdoel is afgesteld. En zeker bij sportfietsen kunnen kleine aanpassingen u helpen die gewenste extra kilometers te fietsen of net iets sneller te gaan.

Daarom is er in Geldermalsen een locatie die speciaal is ingericht voor sportfietsmetingen (bikefitting). Denkt u ook dat een bikefitting u verder gaat helpen? Maak dan een afspraak en kom langs op onze nieuwe locatie Bosmanskamp 24 te Geldermalsen.
Fysiotherapie Geldermalsen - Fysioteam ART
Fysioteam ART Geldermalsen
J.F. Kennedylaan 1
4191 MZ Geldermalsen

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur
Fysiotherapie Geldermalsen - Fysioteam ART
Fysioteam ART Geldermalsen
Herman Kuijkstraat 19
4191 AH Geldermalsen

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur
Fysiotherapie Geldermalsen - Fysioteam ART
Fysioteam ART Geldermalsen
Rijksstraatweg 64
4191 SG Geldermalsen

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur

Waarom kiezen voor Fysioteam ART in Geldermalsen?

‘Fit worden, fit zijn, fit blijven, van jong tot oud’ is bij Fysioteam ART een belangrijke quote. Met ruim 30 jaar ervaring in de fysiotherapie en een team van gedreven, betrokken én sportieve specialisten hebben we alles in huis om iedereen te helpen. Of het nu gaat om een fysiotherapeutische behandeling, een bikefitting, of manuele therapie u krijgt volgens het kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie gegarandeerd de beste fysiotherapeutische hulp die er is.

Voor fysiotherapie behandelingen zijn er geen verwijzingen van de huisarts nodig. En daarnaast vallen deze behandelingen onder de zorgverzekering. De vergoeding is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Ons FysioFit aanbod, zoals een bikefitting, valt niet onder de zorgverzekering en u maakt daar op eigen initiatief gebruik van.

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie of voor een bikefitting, via dit formulier, een WhatsApp-bericht 06 38 47 20 21 of een telefoontje naar 0345 - 57 72 73. Vaak kunnen we de eerste afspraak binnen 24 uur plannen.
Geen verwijzing nodig
Uw behandeling starten binnen 24 uur
Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie
Vergoed via elke zorgverzekeraar
 

Eerdere ervaringen fysiotherapie Geldermalsen

Fysiotherapie Geldermalsen - Ervaring 1

Bart Nikkels: weer snel actief na schouderletsel

“Ik ben een actief wielrenner en fiets ongeveer duizend kilometer per maand. Het is te danken aan Fysioteam ART dat ik na mijn schouderletsel weer zo snel op de fiets kon zitten.” Lees verder
9.0 - Locatie JF Kennedylaan Geldermalsen
Fysiotherapie Geldermalsen - Ervaring 2 review Sven Vermeulen

Sven Vermeulen: duidelijkheid over revalidatietraject

“Na de operatie aan mijn kruisband en meniscus was Fysioteam ART heel duidelijk over wat ik wel kon en wat niet. Dat had ik nodig. Inmiddels doe ik weer alles wat ik wil. Voetballen bijvoorbeeld.” Lees verder
9.5 - Locatie Herman Kuijkstraat Geldermalsen
  • Geen verwijzing nodig van uw huisarts
  • Vergoeding via elke zorgverzekeraar
  • Behandeling starten binnen 24 uur
  • Werkdagen open van 8:00 tot 17:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 31 jaar ervaring
  • 12 specialisten op 7 locaties

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Fit worden na ziekte een operatie of (sport)letsel. Fit blijven of nog fitter worden en de belastbaarheid van uw lichaam vergroten? Fysioteam ART helpt u hier graag bij!

6  locaties
6 locaties
12 specialisten
12 specialisten
31 jaar ervaring
31 jaar ervaring

Bel direct 0345 - 57 72 73 of maak direct online een afspraak
Vergoeding afhankelijk van uw polisvoorwaarden
Fysioteam ART heeft contracten met alle verzekeraars
Fysiotherapie Geldermalsen - Menzis
Fysiotherapie Geldermalsen - Zilveren Kruis
Fysiotherapie Geldermalsen - VGZ
Fysiotherapie Geldermalsen - CZ
Fysiotherapie Geldermalsen - Univé
Fysiotherapie Geldermalsen - Delta Lloyd