Fysiotherapie Geldermalsen

Fysiotherapie Geldermalsen - In Geldermalsen zijn er maar liefst drie Fysioteam ART locaties te vinden. Deze vind je op J.F. Kennedylaan 1, Herman Kuijkstraat 19 en Rijksstraatweg 64 bij locatie De Pluk.

Op deze locaties zien onze professionele fysiotherapeuten je graag tegemoet. Zodat zij samen met jou aan het herstel kunnen werken. De betrokkenheid en expertise van onze medewerkers zorgen ervoor dat er een effectieve behandeling voor je wordt gevonden. Samen met jou zullen we het beste en snelste resultaat bereiken!

Voor al je blessures, klachten en herstel

Fysioteam Art Geldermalsen helpt je bij het herstellen en fit worden. De oorzaken dat je fysiotherapie nodig hebt, kunnen behoorlijk verschillen. Wij zijn gespecialiseerd in vele blessures, zijn bekend met een groot aantal klachten en hebben ons gespecialiseerd in de beste herstelprocessen na bepaalde soorten ziektes of ziekenhuisopnames.

Twijfel dus niet en kom langs bij Fysioteam Art Geldermalsen en laat ons jou helpen met je herstel.
Fysiotherapie Geldermalsen - Fysioteam ART
Fysioteam ART Geldermalsen
J.F. Kennedylaan 1
4191 MZ Geldermalsen

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur
Fysiotherapie Geldermalsen - Fysioteam ART
Fysioteam ART Geldermalsen
Herman Kuijkstraat 19
4191 AH Geldermalsen

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur
Fysiotherapie Geldermalsen - Fysioteam ART
Fysioteam ART Geldermalsen
Rijksstraatweg 64
4191 SG Geldermalsen

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur

Bekijk de PraktijkvideoMaak kennis met Onze specialisten

Sven Vermeulen

Sven Vermeulen

BIG: 59919563304
Algemene Fysiotherapie,
Sport / Knie / Heup / Enkelrevalidatie,
Manuele therapie,
Fysiofitness

Specialist Sven Vermeulen

Ik ben Sven Vermeulen en sinds 2015 werkzaam bij Fysioteam ART. Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met bewegen en sporten. De hype padel is ook bij mij aangeslagen en ik speel regelmatig een potje padel met vrienden.
Op de middelbare school vond ik het vak biologie en dan voornamelijk het menselijk lichaam interessant. Doordat ik zelf een aantal blessures heb gehad, ben ik geïnteresseerd geraakt in de fysiotherapie. Hoe fijn is het als je weer je sport of hobby kan uitvoeren!
In de afgelopen jaren heb ik mij geïnteresseerd in de regio Lage rug – heupen – knieën – enkel – voet. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Master orthopedische manuele therapie. Ik vind het mooi als patiënten een groot deel van het herstel zelf kunnen managen. Dat zelfmanagement en zelfredzaamheid zie ik als uitdaging in het behandeltraject. Ik ben tevreden als het behandeldoel van de patiënt behaald is en deze met de tips en adviezen aan de slag gaat om de belastbaarheid verder op te bouwen en om de kans op nieuwe klachten zo klein mogelijk te houden.

Mijn motto is teamwork makes the dream work.

Martin Kruger

Martin Kruger

BIG: 09034237904
Manuele therapie SOMT,
Schouder / Elleboog / Hand/ Orthopedische revalidatie,
Psychosomatiek,
Arbeidsfysiotherapie en Coaching

Specialist Martin Kruger

Ik ben Martin Kruger, geboren en opgegroeid in Geldermalsen. Na 12 jaar als fysiotherapeut in het buitenland gewerkt te hebben, ben ik sinds 2001 weer in Nederland werkzaam. Mijn interesse is steeds meer het vitaal en fit ouder worden, naast de jarenlange ervaring bij de begeleiding van schouder-/armklachten, heup-/beenklachten en klachten gerelateerd aan bewegen, werk of sport.

Het persoonlijke contact, waarbij echte kansen en mogelijkheden voor verbetering worden besproken, staat wat mij betreft voorop. En steeds vaker gaat het hierbij ook om mentale, stress- of spanningsgerelateerde klachten. Ik zie het als een mooie uitdaging om mensen verder te helpen dan dat wat ze zelf verwacht hadden te kunnen bereiken.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie, vrienden en bij voorkeur veel op de fiets en vaak buiten in de natuur. Motto hierbij is: “Samen in beweging voor een fijner leven”.

Joris Brinkkemper

Joris Brinkkemper

BIG: 29916738304
Algemene Fysiotherapie,
Schouder / Elleboog / Handtherapie,
Kinderfysiotherapie i.o.,
COPD - ademtraining

Specialist Joris Brinkkemper

Mijn naam is Joris Brinkkemper en ik werk sinds mijn studententijd bij Fysioteam ART. Eerst heb ik de Fitness ART-groepen gecoacht. Na mijn afstuderen ben ik ook als fysiotherapeut aan de slag gegaan.

Ik ben gespecialiseerd in kinderfysiotherapie, het herstel bij klachten aan de hand, pols, elleboog en schouder en in het herstel bij longklachten. Kennis en inzicht in de klachten zijn voor mij het startpunt voor vermindering van klachten. Het complexe van klachten aan de hand, pols en schouder maken dit gedeelte van ons vak zo interessant. Het actieve en motiverende van oefenen met kinderen en longpatiënten zorgt voor een fijne afwisseling.

In mijn vrije tijd doe ik graag een spel met vrienden, ben ik lekker sportief aan het fietsen op mijn racefiets of gezellig thuis met mijn gezin.

Mijn motto: met een beetje gezelligheid komen we er wel.

Helen van der Sluis

Helen van der Sluis

BIG: 39034649304
Manuele therapie SOMT,
Kaaktherapie,
Duizeligheid,
Hoofd- en Nekpijn,
Baby-Kind Kiss

Specialist Helen van der Sluis

Ik ben Helen van der Sluis. Ik ben fysiotherapeut en manueel therapeut. Als manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in het bewegen van de gewrichten. Ik richt mij daarbij vooral op de nek-/schouderregio. Daarnaast heb ik mij verdiept in de behandeling van kaakklachten, hoofdpijn en duizeligheid. Dit is een mooie aanvulling op de behandeling van  klachten in het nek-/schoudergebied. Er is namelijk bijna altijd een overloop met hoofd- en kaakklachten.

Ik word heel blij als mijn patiënt weer klachtenvrij de deur uitgaat. Vooral als ik iemand heb kunnen helpen helpen in het voorkomen van nieuwe klachten door het vergroten van het inzicht en het geven van oefeningen en adviezen voor thuis.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de hond of tuinieren. Andere hobby’s zijn tennissen en piano spelen.

Roy Otten

Roy Otten

BIG: 59034646604
Algemene Fysiotherapie,
Sport / Knie / Heuprevalidatie

Specialist Roy Otten

Ik ben Roy Otten. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik woon in Geldermalsen. Mijn vrije tijd besteed ik meestal aan wandelen, fietsen, volleyballen, klussen in huis, tuin en praktijk en niet te vergeten reizen en skiën.

In de praktijk houd ik mij het liefst bezig met knieklachten bij jong en oud, van groeipijnen bij kinderen tot nieuwe knieën bij ouderen en alles daar tussen in. Daarnaast zie ik veel enkel- en heupklachten, zoals verzwikkingen, nieuwe heupen etcetera. Voor de revalidatie bij onder andere knie- of heupprothese kom ik meestal bij de mensen thuis.

Ik vind het belangrijk dat mijn patiënten begrijpen waar hun klachten vandaan komen en nog belangrijker, dat zij begrijpen wat zij zelf, met behulp van fysiotherapie, kunnen doen om hun klachten te verminderen. Het maakt me blij als cliënten na mijn adviezen, oefeningen en/of training, klachtenvrij door het leven kunnen gaan, of anders met begrip voor hun klacht, toch kunnen doen wat ze graag willen doen.

Mijn motto is: je kunt meer dan je denkt.

Denise van Kats

Denise van Kats

BIG: 79924558904
Algemene Fysiotherapie,
Oncologie i.o.,
Lymfe / Oedeemtherapie,
Therapeutische steunkousen,
Zwanger / MamaFit,
Leefstijlcoaching, Fysiofitness

Specialist Denise van Kats

Ik ben Denise van Kats. Mijn specialisaties zijn: oedeemtherapie, oncologie fysiotherapie, leefstijlcoaching, aanmeten compressiemateriaal/therapeutisch elastische kousen, zwanger-/mamafit trainster. Ik vind het belangrijk dat cliënten zich op de juiste plaats bevinden, het moet vertrouwd zijn en alles moet bespreekbaar kunnen zijn.

Het gevoel iets voor iemand te kunnen betekenen vind ik heel bijzonder. Soms zijn mensen al dankbaar als je alleen al luistert of een simpele tip geeft. Binnen de oncologie fysiotherapie liggen de hulpvragen enorm uit elkaar. Maar om samen met de cliënt te kijken naar wat haalbaar is en daarnaartoe te werken geeft ontzettend veel energie en plezier. Wat ik in mijn vrije tijd doe? Voetballen, wandelen, lekker eten en lachen met familie en vrienden.

Cynthia Swets

Cynthia Swets

BIG: 09928406404
Algemene Fysiotherapie,
Fysiofitness,
Lymfe / Oedeemtherapie,
COPD

Specialist Cynthia Swets

Ik ben Cynthia Swets en ik ben in de zomer van 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Kort na het afstuderen ben ik verder gegaan met vervolgstudies en zo ben ik nu ook oedeemtherapeut en heb ik mijzelf verdiept in COPD. Ik vind het vooral belangrijk dat de cliënt zich in de behandeling gehoord voelt en dat we er zo samen alles aan kunnen doen om de klachten te verhelpen. Ik ben dan ook pas tevreden over de behandeling als iemand zich weer voelt zoals voorheen en het liefst nog een stukje beter!

Ik ben begonnen met de fysiotherapie, omdat ik zelf ook veel van sporten houd en weet hoe belangrijk bewegen voor je is. Daarom wil ik ook dat als er klachten zijn bij het bewegen, die snel weer opgelost kunnen worden, zodat iedereen weer vrij kan bewegen zoals hij/zij wil. Zelf sport ik ook veel want mijn grootste hobby en tevens ook meteen sport is motorcross, waar ik erg actief mee bezig ben naast mijn werk als fysiotherapeut.

Anita van Mourik

Anita van Mourik

BIG: 39928174504
Algemene Fysiotherapie,
Kinderfysiotherapeut i.o.,
Fysiofitness,
Minor Kinderfysiotherapie,
Leefstijlcoaching

Specialist Anita van Mourik

Ik ben Anita van Mourik. Na mijn studie ben ik gestart als algemeen fysiotherapeut bij Fysioteam ART. Mijn passie voor dit vak is al op jonge leeftijd ontstaan. Ik heb altijd al interesse gehad in het lichaam. Ik ben in 2021 gestart met de master kinderfysiotherapie. Binnen de kinderfysiotherapie vind ik het belangrijk om kinderen het plezier in bewegen te laten ervaren. Wat ik van groot belang vind in het contact met patiënten, is dat zij zich begrepen voelen en dat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing op lange termijn. De leuke uitdagingen binnen mijn werk zie ik in het activeren van mensen en het laten inzien van het belang van bewegen. Wanneer een patiënt tevreden en met extra kennis over zijn of haar eigen lichaam de deur uit loopt, ben ik tevreden! Mijn motto is “Fit door Bewegen!”.

In mijn vrije tijd houd ik van bootcamp en leuke dingen (borrelen, feestjes) doen met vrienden. Daarnaast geef ik nog training aan een selectiegroep van het turnen. Ook hierbij kan ik mijn kennis vanuit de fysio en mijn master goed toepassen.

Sebastiaan Schild

Sebastiaan Schild

BIG: 99930909204
Algemene fysiotherapie,
Fysiofitness,
Claudicatio Intermittens,
Personal Trainer

Specialist Sebastiaan Schild

Ik ben Sebastiaan Schild. Ik heb een aantal jaar gewerkt als personal trainer. In het voorjaar van 2022 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie afgerond. Sindsdien werk ik bij Fysioteam ART. Ik heb me gespecialiseerd in claudicatio (etalagebenen). Op dit moment volg ik de opleiding voor Personal Trainer. Dat is een mooie aanvulling op mijn werk.

In het werk vind ik het contact met de mensen leuk. Ik vind het fijn als ik mensen een stapje verder kan helpen als ze dat zelf niet meer lukt. Ik zie het als een leuke uitdaging om mensen fitter te maken, meer aan het bewegen te krijgen en bewust te laten worden van hun leefstijl.

In mijn vrije tijd fitness ik graag en je kan mij ook vinden op de tennisbaan. Ik tennis al sinds mijn zesde en nu help ik tijdens kampen van het tennis mee om kinderen dit te leren.

Linda van der Werf

Linda van der Werf

BIG:
Front office medewerker

Specialist Linda van der Werf

Mijn naam is Linda van der Werf. Ik werk sinds mei 2021 bij Fysioteam ART als frontoffice medewerkster. Graag plan ik een afspraak voor je in bij één van onze fysiotherapeuten of beantwoord ik je vragen. Daarnaast verwerk ik gegevens in de patiëntenadministratie. Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met de mensen. En deze op welke wijze dan ook te kunnen helpen. De afwisseling maakt dat elke dag weer anders is en nooit saai.

Het is voor mij belangrijk om met plezier mijn werk te kunnen doen. Mijn motto is dan ook een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen of varen. En ik mag graag een uurtje op de spinningfiets doorbrengen.

Anita Winkel

Anita Winkel

BIG:
Front office medewerker

Specialist Anita Winkel

Ik ben Anita Winkel. Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen dochters.

Drie dagen per week kun je mij vinden achter de balie aan de Kennedylaan. Samen met mijn collega’s Linda en Vivian sta ik je graag te woord aan de telefoon of aan de balie om een afspraak in te plannen, vragen te beantwoorden en informatie te geven. Tevens ondersteun ik de fysiotherapeuten en draag ik bij aan de verwerking van verschillende administratieve taken.

In mijn vrije tijd kun je mij vinden bij concerten, lees ik graag een boek en sport ik een aantal keren in de week. Voor een feestje of etentje ben ik altijd te porren.

In oktober 2021 heb ik mijn twee-jarige opleiding afgesloten aan de School voor Clown en Leven in Utrecht. Vanaf mei 2022 werk ik als clown mee aan de Opkikkerdagen van Stichting Opkikker.

Anke Meijer

Anke Meijer

BIG:
Back office medewerker

Specialist Anke Meijer

Ik ben Anke Meijer. Sinds september 2020 werk ik achter de schermen van Fysioteam ART. Ik verzorg de boekhouding, maak de nieuwsbrieven en ondersteun bij het up-to-date houden van de website. Ik vind deze diversiteit in mijn werk geweldig. Geen dag is hetzelfde voor mij. Dat alle cijfers en overzichten weer kloppen, dat is voor mij een heerlijke puzzel en het bedenken van teksten en het zoeken naar de juiste afbeeldingen daarbij, is voor mij een leuke uitdaging. Als het bij de balie wat drukker is, dan heb je kans dat je mij aan de telefoon krijgt.

Naast mijn werk bij Fysioteam ART geef ik drie avonden in de week dansles. Dansen is voor mij een ontzettend prettige manier van bewegen. Ik ga ook graag wandelen. Meestal neem ik mijn fototoestel mee en probeer ik de pracht vast te leggen van wat ik onderweg zie. Schrijven is een andere hobby van mij. En ik kan ook genieten van de momenten met mijn gezin.

Waarom kiezen voor Fysioteam ART in Geldermalsen?

‘Fit worden, fit zijn, fit blijven, van jong tot oud’ is bij Fysioteam ART een belangrijke quote. Met ruim 30 jaar ervaring in de fysiotherapie en een team van gedreven, betrokken én sportieve specialisten hebben we alles in huis om iedereen te helpen. Of het nu gaat om een fysiotherapeutische behandeling of manuele therapie, je krijgt volgens het kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie gegarandeerd de beste fysiotherapeutische hulp die er is.

Voor fysiotherapie behandelingen zijn er geen verwijzingen van de huisarts nodig. En daarnaast vallen deze behandelingen onder de zorgverzekering. De vergoeding is afhankelijk van je polisvoorwaarden. Ons FysioFit aanbod valt niet onder de zorgverzekering en je maakt daar op eigen initiatief gebruik van.

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie via dit formulier, een WhatsApp-bericht 06 38 47 20 21 of een telefoontje naar 0345 - 57 72 73. Vaak kunnen we de eerste afspraak binnen 24 uur plannen.

Fysioteam ART locaties

Naast Geldermalsen zijn we ook te vinden in Culemborg. Ook voor manuele therapie in Geldermalsen en Culemborg kun je bij ons terecht. Maar ook bijvoorbeeld voor personal training in Geldermalsen.
Geen verwijzing nodig
Behandeling starten binnen 24 uur
Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie
Vergoed via elke zorgverzekeraar
 

Eerdere ervaringen fysiotherapie Geldermalsen

Fysiotherapie Culemborg - anoniem-recensie

Paula IJwema: Mijn vertrouwen kwam terug

“Na mijn schouderbreuk heeft Helen mij altijd het vertrouwen gegeven dat het weer goed komt: heb geduld.”
10.0 - Locatie Herman Kuijkstraat, Geldermalsen
Fysiotherapie Geldermalsen - danny

Danny: professionele top begeleiding

“Professionele top begeleiding van Sven bij spontaan ontstane rugklachten.” Lees verder
9.4 - Locatie Herman Kuijkstraat Geldermalsen
Fysiotherapie Geldermalsen - Ervaring Carla van den Brandt

Carla van den Brandt: adequate ondersteuning

“Ik loop nu veel beter dan een jaar vóór de operatie zelfs!” Lees verder
9.5 - Locatie J.F. Kennedylaan, Geldermalsen
Fysiotherapie Geldermalsen - Ervaring Carla van den Brandt

Anke: weer goed dansen

“Door de professionele kennis van Fysioteam ART was ik snel van mijn rugklachten af.” Lees verder
9.1 - Locatie J.F. Kennedylaan, Geldermalsen
  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Vergoeding via elke zorgverzekeraar
  • Behandeling starten binnen 24 uur
  • Werkdagen open van 8:00 tot 17:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 33 jaar ervaring
  • 10 specialisten op 5 locaties

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Fit worden na ziekte een operatie of (sport)letsel. Fit blijven of nog fitter worden en de belastbaarheid van je lichaam vergroten? Fysioteam ART helpt je hier graag bij!

5  locaties
5 locaties
10 specialisten
10 specialisten
33 jaar ervaring
33 jaar ervaring

Bel direct 0345 - 57 72 73 of maak direct online een afspraak
Vergoeding afhankelijk van je polisvoorwaarden
Fysioteam ART heeft contracten met alle verzekeraars
Fysiotherapie Geldermalsen - Menzis
Fysiotherapie Geldermalsen - Zilveren Kruis
Fysiotherapie Geldermalsen - VGZ
Fysiotherapie Geldermalsen - CZ
Fysiotherapie Geldermalsen - Univé
Fysiotherapie Geldermalsen - Delta Lloyd