Manuele therapie Culemborg

Wanneer manuele therapie in Culemborg?

De manueel therapeut is expert op het gebied van onderzoek en behandeling van gezondheidsproblemen van de wervelkolom. Ook bij andere gewrichtsklachten waarbij pijn en bewegingsbeperkting een rol spelen kan manuele therapie helpen. Het doel van manuele therapie is:

  • je helpen bij je gewrichtsbeweeglijkheid;
  • je spieren goed te laten gebruiken;
  • je houding en bewegingen verbeteren.

Welke klachten zijn te verhelpen met manuele therapie?

Bij klachten als pijn in je nek, schouder of rug kun je bij onze manuele therapeuten terecht. Maar ook als je bijvoorbeeld last hebt van je heup, enkel, knie of gewrichten in jee hand. Bij lage en hoge rugklachten is manuele therapie in Culemborg ook erg effectief. Het is bewezen dat mensen met deze klachten die zich snel melden bij een manueel therapeut, minder lang en minder hevige klachten ervaren. Ook kaakklachten en duizeligheid bij beweging van de nek kunnen worden behandeld door onze manuele therapeuten.

Wat kan manuele therapie in Culemborgvoor jou precies betekenen?

Door middel van manuele therapie zorgen wij er met jou voor dat de beweeglijkheid van je gewrichten snel wordt verbeterd. De effecten van manuele therapie in Culemborg zijn vaak direct merkbaar. Na een behandeling voel je direct al een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van de pijn. Bij Fysioteam ART wordt de behandeling geheel afgestemd op jouw persoonlijke doelen en voorkeuren.

Welke technieken worden gebruikt bij manuele therapie in Culemborg?

Onze manuele therapeuten passen over verschillende technieken toe, met name mobiliserende technieken. Bij mobiliseren oefent de therapeut druk uit met de hand om jouw gewrichten in beweging te krijgen.

Maak een afspraak

Wil je van pijn en klachten af? En wil je ervaren welke positieve effecten manuele therapie in Culemborg voor jou kan hebben? Plan graag telefonisch of online een afspraak met één van onze manueel therapeuten. Je kunt voor manuele therapie ook terecht in Geldermalsen. Ons behandelcentrum vind je in Geldermalsen, Tiel of Culemborg.

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Vergoeding via elke zorgverzekeraar
  • Behandeling starten binnen 24 uur
  • Werkdagen open van 7:00 tot 21:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 33 jaar ervaring
  • 10 specialisten op 5 locaties

Vergoeding afhankelijk van je polisvoorwaarden
Fysioteam ART heeft Contracten met alle verzekeraars
Manuele therapie Culemborg - Achmea
Manuele therapie Culemborg - ENO
Manuele therapie Culemborg - Zilveren Kruis
Manuele therapie Culemborg - DSW
Manuele therapie Culemborg - CZ
Manuele therapie Culemborg - ASR