Fysiotherapie Culemborg

Fysiotherapie Culemborg – In Culemborg vindt u Fysioteam ART, onze praktijk bevindt zich aan de Anthonie van Diemenstraat 18 B. In deze vestiging werken onze enthousiaste en betrokken fysiotherapeuten graag samen met u aan uw herstel. Wij weten dat iedere klacht anders is, maar met de kennis van onze specialisten vinden we altijd een passende behandeling voor uw klachten.

Diensten bij onze fysio in culemborg

Onze fysiotherapie specialisten in Culemborg helpen u om weer snel actief te worden na een sportblessure. Niet alleen de hulp van onze fysiotherapeuten, maar ook de adviezen van een sportdiëtiste helpen u fit te worden, te zijn en te blijven. Heeft u een sportblessure, bent u net terug van een ziekenhuisopname of heeft u andere lichamelijke klachten? Bij Fysioteam ART bent in goede handen voor de juiste fysiotherapie in Culemborg. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen een belangrijke rol spelen in de begeleiding van vele klachten, waaronder hart- en longklachten, maar ook ziekten als kanker en Parkinson. Ook knie-, heup- en schouderklachten kunnen behandeld worden in onze vestiging in Culemborg.

Op zoek naar kinderfysiotherapie? Ook daarvoor kunt u terecht bij Fysioteam ART in Culemborg. Maak direct online een afspraak, bel 0345 - 57 72 73 óf neem contact op via WhatsApp 06 38 47 20 21.

Fysiofit in Culemborg

Mensen met een gezond gewicht hebben vaak meer zelfvertrouwen en ze voelen zich duidelijk beter. Daarom is het belangrijk om in beweging te blijven. Dit geldt ook voor kinderen. Met een sport- en beweegprogramma is het goed mogelijk om volwassenen en jeugd weer in beweging brengen. Bij onze fysio in Culemborg bieden wij diverse trainingen aan, zoals FITkuur Junior voor jeugd. Met onze Fysioteam ART therapeuten, een diëtist en een psycholoog begeleiden we kinderen naar een gezonde leefstijl. Bent u geen junior, maar wilt u toch meer bewegen? Fysioteam ART biedt onder de noemer FysioFit diverse diensten aan die u zeker in beweging brengen.
Fysiotherapie Culemborg - Fysioteam ART Culemborg
Fysioteam ART
Anthonie van Diemenstraat 18 B
4104 AE Culemborg

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur

Pijnvrij bewegen door fysiotherapie in Culemborg

Pijnvrij bewegen is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Heeft u bewegingsklachten of beperkte bewegingsvrijheid? Maak een afspraak voor fysiotherapie in Culemborg met één van de manueel therapeuten van Fysioteam ART. Kijk wat wij voor u kunnen betekenen en ga uw klachten te lijf. Door een gerichte behandeling en begeleiding van Fysioteam ART wordt u zo snel mogelijk van uw klachten en pijn afgeholpen. Zelfs het leven met een chronische aandoening wordt gemakkelijker door fysiotherapie. Fysioteam ART heeft de juiste fysiotherapeutische specialisten in huis die u tijdens het traject op de juiste manier behandelen en begeleiden. Wij zorgen ervoor dat pijnvrij bewegen weer vanzelfsprekend wordt. Hier zijn verschillende manieren voor. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dry needling, maar er zijn nog vele andere opties. U vindt ons in Geldermalsen, Culemborg en Tiel.

Waarom kiezen voor onze fysiotherapie in Culemborg?

Hoewel wij ruim 30 jaar ervaring hebben in fysiotherapie, vinden we het belangrijk om voortdurend te leren én goed naar u te luisteren. Alleen door dat te doen, kunnen we onze dienstverlening afstemmen op wat u nodig hebt. Of het nu gaat om een fysiotherapeutische behandeling of om een sportief programma, we helpen u graag bij het fit worden, fit zijn en fit blijven. Voor fysiotherapie in Culemborg kunt u terecht bij Fysioteam ART. Met de kennis van 12 specialisten die Fysioteam ART in huis heeft vinden we altijd een passende behandeling voor uw klachten.

Veel fysiomogelijkheden

Door 12 specialisten heeft ook de fysiotherapiepraktijk in Culemborg ontzettend veel mogelijkheden. Heeft u last van irritaties in uw hand? Dan kunt u in onze fysiopraktijk terecht voor handtherapie. Wanneer u last heeft van uw bekken, helpen wij u met het trainen van deze spieren door middel van bekkenbodemtherapie. Of misschien bent u op zoek naar een sportfysio? Wat uw wensen ook zijn, wij bespreken graag samen met u de oplossing.

Kortom van bekkenfysiotherapie tot oncologische fysiotherapie tot fysiofitness, bij ons bent u aan het juiste adres!

Fysio Culemborg: Ook zonder huisarts verwijzing

Voor onze fysiotherapie in Culemborg heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. U kunt gewoon langskomen of contact opnemen voor het maken van een afspraak. De vergoeding van de behandeling is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Fysioteam ART heeft contracten met alle verzekeraars. Daarnaast beschikt Fysioteam ART, als Fysio in Culemborg, over het kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie.

De behandeling wordt doorgaans gestart binnen 24 uur. Wij zijn open op werkdagen van 7:00 tot 21:00 uur. Fysioteam ART beschikt over de kennis van 12 specialisten, op 6 verschillende locaties, één daarvan is de fysiotherapie in Culemborg.

Fysioteam ART heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw polisvoorwaarden wordt de behandeling vergoed door uw zorgverzekeraar. Ons fysiotherapie team in Culemborg helpt u graag verder.

Geen verwijzing nodig
Uw behandeling starten binnen 24 uur
Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie
Vergoed via elke zorgverzekeraar


Eerdere ervaringen fysiotherapie Culemborg

Fysiotherapie Culemborg - Ervaring 1

Ineke de Weerdt: Vervelende aanhoudende pijn

“De behandeling gaf me rust en ik kreeg steeds meer vertrouwen in het herstel.” Lees verder
9.0 - Locatie Anthonie van Diemenstraat Culemborg
Fysiotherapie Culemborg - Ervaring 1

Bart Nikkels: Weer snel actief na schouderletsel

“Ik ben een actief wielrenner en fiets ongeveer duizend kilometer per maand. Het is te danken aan Fysioteam ART dat ik na mijn schouderletsel weer zo snel op de fiets kon zitten.” Lees verder
9.0 - Locatie JF Kennedylaan Geldermalsen
Fysiotherapie Culemborg - Ervaring 2 review Sven Vermeulen

Sven Vermeulen: Duidelijkheid over revalidatietraject

“Na de operatie aan mijn kruisband en meniscus was Fysioteam ART heel duidelijk over wat ik wel kon en wat niet. Dat had ik nodig. Inmiddels doe ik weer alles wat ik wil. Voetballen bijvoorbeeld.” Lees verder
9.5 - Locatie Herman Kuijkstraat Geldermalsen
  • Geen verwijzing nodig van uw huisarts
  • Vergoeding via elke zorgverzekeraar
  • Behandeling starten binnen 24 uur
  • Werkdagen open van 7:00 tot 21:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 31 jaar ervaring
  • 12 specialisten op 7 locaties

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Fit worden na ziekte een operatie of (sport)letsel. Fit blijven of nog fitter worden en de belastbaarheid van uw lichaam vergroten? Fysioteam ART helpt u hier graag bij!

6  locaties
6 locaties
12 specialisten
12 specialisten
31 jaar ervaring
31 jaar ervaring

Bel direct 0345 - 57 72 73 of maak direct online een afspraak

Vergoeding afhankelijk van uw polisvoorwaarden
Fysioteam ART heeft contracten met alle verzekeraars
Fysiotherapie Culemborg - Menzis
Fysiotherapie Culemborg - Zilveren Kruis
Fysiotherapie Culemborg - VGZ
Fysiotherapie Culemborg - CZ
Fysiotherapie Culemborg - Univé
Fysiotherapie Culemborg - Delta Lloyd