Fysiotherapie Culemborg

Fysiotherapie Culemborg – In Culemborg vind je Fysioteam ART aan de Anthonie van Diemenstraat 18 B. Hier werken onze enthousiaste en betrokken therapeuten graag samen met jou aan je herstel. Wij weten dat elke klacht anders is, maar met de kennis van onze specialisten vinden we altijd een passende behandeling voor je klachten.

Diensten bij onze fysio in culemborg

Onze fysiotherapie specialisten in Culemborg helpen je om weer snel actief te worden bij sportblessures, na een ziekenhuisopname of na een operatie. Heb je andere lichamelijke klachten, bijvoorbeeld vermoeidheidsklachten of stressgerelateerde klachten? Bij Fysioteam ART ben je in goede handen voor de juiste fysiotherapie in Culemborg. Onze vakkundige fysiotherapeuten kunnen een belangrijke rol spelen in het verhelpen van vele klachten. Onze fysiotherapeuten in Culemborg zijn gespecialiseerd in begeleiding bij klachten aan de knie, heup, schouder en elleboog.

Veel mogelijkheden

Door 12 specialisten heeft ook de praktijk in Culemborg ontzettend veel mogelijkheden. Heb je last van irritaties in je hand? Dan kun je in onze fysiopraktijk terecht voor handtherapie. Wanneer je last hebt van je bekken, helpen wij je met het trainen van deze spieren door middel van bekkentherapie. Of misschien ben je op zoek naar een fysiotherapeut voor sportbegeleiding? Wat jouw wensen ook zijn, wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

Kortom van bekkentherapie tot revalidatie van je hand, knie, heup of schouder, bij ons ben je aan het juiste adres!

Op zoek naar kinderfysiotherapie? Ook daarvoor kun je terecht bij Fysioteam ART in Culemborg. Maak direct online een afspraak, bel 0345 - 57 72 73 óf neem contact op via WhatsApp 06 38 47 20 21.

Fysiotherapie Culemborg - header block
Fysioteam ART
Anthonie van Diemenstraat 18 B
4104 AE Culemborg

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur

Maak kennis met Onze specialisten

Martin Kruger

Martin Kruger

BIG: 09034237904
Manuele therapie SOMT,
Schouder / Elleboog / Hand/ Orthopedische revalidatie,
Psychosomatiek,
Arbeidsfysiotherapie en Coaching

Specialist Martin Kruger

Ik ben Martin Kruger geboren en opgegroeid in Geldermalsen. Na 12 jaar als fysiotherapeut in het buitenland te hebben gewerkt ben ik sinds 2001 weer in Nederland werkzaam. Mijn interesse is steeds meer het vitaal en fit ouder worden, naast de jarenlange ervaring bij de begeleiding van schouder- armklachten, heup-beenklachten en klachten gerelateerd aan bewegen, werk of sport.

Het persoonlijke contact, waarbij echte kansen en mogelijkheden voor verbetering worden besproken, staat wat mij betreft voorop. En steeds vaker gaat het hierbij ook om mentale, stress- of spanningsgerelateerde klachten. Ik zie het als een mooie uitdaging om mensen verder te helpen dan dat wat ze zelf hadden verwacht te kunnen bereiken.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie, vrienden en bij voorkeur veel op de fiets en vaak buiten in de natuur. Motto hierbij is: “Samen in beweging voor een fijner leven”.

Joris Brinkkemper

Joris Brinkkemper

BIG: 29916738304
Algemene Fysiotherapie,
Schouder / Elleboog / Handtherapie,
Kinderfysiotherapie (i.o.)

Specialist Joris Brinkkemper

Mijn naam is Joris Brinkkemper en ik werk sinds mijn studententijd bij Fysioteam ART. In eerste instantie begeleidde ik de Fitness ART-groepen en na mijn afstuderen ben ik ook als fysiotherapeut aan de slag gegaan.

Ik ben gespecialiseerd in het herstel bij hand-pols-elleboog- en schouderklachten, herstel bij longklachten en kinderfysiotherapie. Kennis en inzicht in de klachten zijn voor mij het startpunt voor vermindering van klachten. Het complexe van klachten aan de hand-pols en schouder maken dit gedeelte van ons vak zo interessant. Het actieve en motiverende van oefenen met kinderen en longpatiënten zorgt voor een fijne afwisseling.

In mijn vrije tijd doe ik graag een spelletje met vrienden, ben ik lekker sportief aan het fietsen op mijn racefiets of gezellig thuis met mijn gezin.

Mijn motto: met een beetje gezelligheid komen we er wel.

Anita van Mourik

Anita van Mourik

BIG: 39928174504
Algemene Fysiotherapie,
Kinderfysiotherapeut i.o.,
Fysiofitness,
Minor Kinderfysiotherapie,
Leefstijlcoaching

Specialist Anita van Mourik

Ik ben Anita van Mourik. Na mijn afstuderen ben ik begonnen als algemeen fysiotherapeut bij Fysioteam ART. Mijn passie voor dit vak is al op jonge leeftijd begonnen. Ik was altijd al geïnteresseerd in het bewegingsapparaat. Ik ben in 2021 gestart met de master kinderfysiotherapie. Binnen de kinderfysiotherapie vind ik het belangrijk om kinderen het plezier in bewegen te laten ervaren. Wat ik erg belangrijk vind in het contact met patiënten is dat zij zich begrepen voelen en dat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing op lange termijn. De leuke uitdagingen binnen mijn werk zie ik in het activeren van mensen en het laten inzien van het belang van bewegen. Wanneer een patiënt tevreden en met extra kennis over zijn of haar eigen lichaam de deur uit loopt ben ik tevreden over mijn behandeling! Mijn motto is “Fit door Bewegen!”.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te bootcampen en leuke dingen (borrelen, feestjes, etc.) te doen met vrienden en vriendinnen. Daarnaast geef ik nog training aan een selectiegroep van het turnen. Ook hierbij kan ik mijn kennis vanuit de fysiotherapie en de master kinderfysiotherapie goed toepassen.

Sebastiaan Schild

Sebastiaan Schild

BIG:
Algemeen fysiotherapeut,
Fysiofitness

Specialist Sebastiaan Schild

Pijnvrij bewegen door fysiotherapie in Culemborg

Pijnvrij bewegen is niet per se logisch voor iedereen. Heb je klachten bij beweging of beperkte vrijheid hierin? Maak een afspraak voor fysiotherapie in Culemborg met één van de therapeuten van Fysioteam ART. Kijk wat wij voor je kunnen betekenen en ga je klachten te lijf. Door een gerichte behandeling van Fysioteam ART kom je zo snel mogelijk van je klachten en pijn af. Zelfs het leven met een chronische aandoening wordt eenvoudiger door fysiotherapie. Fysioteam ART heeft de juiste specialisten in huis die je tijdens het traject op de juiste manier begeleiden. Wij zorgen ervoor dat pijnvrij bewegen weer logisch wordt. Hier zijn diverse manieren voor. Je vindt ons in Geldermalsen, Culemborg en Tiel. Ook voor manuele therapie in Geldermalsen en Culemborg kun je bij ons terecht.

Waarom kiezen voor onze fysiotherapie in Culemborg?

Hoewel wij ruim 30 jaar ervaring hebben in fysiotherapie, vinden we het van belang om constant te leren én goed naar je te luisteren. Alleen door dat te doen, kunnen we onze diensten afstemmen op wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een fysiotherapeutische behandeling of om een sportief programma, we helpen je graag bij het fit worden, fit zijn en fit blijven. Voor fysiotherapie in Culemborg kun je terecht bij Fysioteam ART. Met de kennis van 12 specialisten die Fysioteam ART in huis heeft vinden we altijd een passende behandeling voor je klachten.

Fysio Culemborg: Ook zonder huisarts verwijzing

Voor onze fysiotherapie in Culemborg heb je geen verwijzing nodig van je huisarts. Neem graag contact met ons op voor het plannen van een afspraak. Fysioteam ART beschikt over het kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie.

De behandeling wordt doorgaans gestart binnen 24 uur. Wij zijn open op werkdagen van 7:00 tot 21:00 uur. Fysioteam ART beschikt over de kennis van 12 vakmensen, op 4 locaties, één daarvan is de fysiotherapie in Culemborg.

Fysioteam ART heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van je polisvoorwaarden wordt de behandeling vergoed door je verzekeraar. Ons fysiotherapie team in Culemborg helpt je graag verder.

Geen verwijzing nodig
Behandeling starten binnen 24 uur
Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie
Vergoed via elke zorgverzekeraar


Eerdere ervaringen fysiotherapie Culemborg

Fysiotherapie Culemborg - anoniem-recensie

Ineke de Weerdt: Vervelende aanhoudende pijn

“De behandeling gaf me rust en ik kreeg steeds meer vertrouwen in het herstel.” Lees verder
9.0 - Locatie Anthonie van Diemenstraat Culemborg
Fysiotherapie Culemborg - review_bart_nikkels

Bart Nikkels: Weer snel actief na schouderletsel

“Ik ben een actief wielrenner en fiets circa duizend km per maand. Het is te danken aan Fysioteam ART dat ik na mijn letsel aan mijn schouder weer zo snel op de fiets kon zitten.” Lees verder
9.0 - Locatie JF Kennedylaan Geldermalsen
Fysiotherapie Culemborg - review_sven_vermeulen

Sven Vermeulen: Helder over traject van revalidatie

“Na de operatie aan mijn kruisband en meniscus was Fysioteam ART heel helder over wat ik wel kon en wat niet. Dat had ik nodig. Nu doe ik weer alles wat ik wil. Zoals het spelen van voetbal!” Lees verder
9.5 - Locatie Herman Kuijkstraat Geldermalsen

Veelgestelde vragen over fysiotherapie Culemborg


Op welke tijden kan ik terecht?
Je kunt van maandag tot en met vrijdag op afspraak van 07:00 uur tot 18:00 uur bij ons terecht.
Hoeveel specialisten werken op deze locatie?
Er werken 3 specialisten op deze locatie. Je kan in Culemborg terecht voor revalidatie na een ongeval met sport, op orthopedisch vlak en na ziekte aan uw longen. Ook voor andere therapieën ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan fysio voor kinderen, therapie aan de hand en klachten verwant aan stress (psychomatiek).
Wordt het vergoed?
Fysioteam ART heeft een contract met elke verzekeraar. Vergoeding hangt af van de polis waarden. Wil je weten of je hier recht op hebt? Check dan je polis voorwaarden of neem contact op met je verzekeraar.
Welke samenwerking heeft Fysioteam ART in Culemborg?
Fysioteam ART werkt samen met Gunther's Family Fit en met Aalsterveld Psychologen.
Wat betekent fysiotherapie?
Fysiotherapie is een methode voor het aanpakken van klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Bij je eerste afspraak vormt onze fysio een zo volledig mogelijk beeld van jouw klachten, door je eerst een onderzoek uit te voeren en vragen te stellen.
Welke klachten behandelt een fysio?
Pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten;
Zwelling van gewrichten;
Afnemen van kracht;
Beperking en problemen in bewegen;
Stijfheid;
Stoornis in evenwicht;
Klachten verwant aan stress (psychosomatiek);
Problemen met ademen en longen, zoals Corona.

Klik hier voor al onze diensten in fysiotherapie Culemborg.
Wat doet een fysio met klachten in de rug?
Als je lage rugpijn hebt, kunt u bij ons terecht. Dé fysiotherapeut voor advies en training gericht op je houding en (de opbouw van) je daagse werk en inspanning. Ook krijg je advies en training voor de problemen die je ervaart bij het bewegen.
  • Geen verwijzing nodig van je arts
  • Vergoeding via elke verzekeraar
  • Behandeling start binnen 24 uur
  • Elke werkdag open van 7:00 tot 21:00 uur
  • Keurmerk Fysiotherapie
  • 33 jaar ervaring
  • 10 specialisten op 5 locaties

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Fit worden na ziekte een operatie of (sport)letsel. Fit blijven of nog fitter worden en de belastbaarheid van je lichaam vergroten? Fysioteam ART helpt je hier graag bij!

5  locaties
5 locaties
10 specialisten
10 specialisten
33 jaar ervaring
33 jaar ervaring

Bel direct 0345 - 57 72 73 of maak direct online een afspraak

Vergoeding wanner dit in je polis voorwaarden staat
Fysioteam ART heeft een contract met alle verzekeraars
Fysiotherapie Culemborg - logo menzis
Fysiotherapie Culemborg - logo zilveren kruis
Fysiotherapie Culemborg - logo vgz
Fysiotherapie Culemborg - logo cz
Fysiotherapie Culemborg - logo unive
fysiotherapie Culemborg - logo deltalloyd