Fysiotherapie Culemborg

Fysiotherapie Culemborg – In Culemborg vind je Fysioteam ART aan de Anthonie van Diemenstraat 18 B. Hier werken onze enthousiaste en betrokken therapeuten graag samen met jou aan je herstel. Wij weten dat elke klacht anders is, maar met de kennis van onze specialisten vinden we altijd een passende behandeling voor je klachten.

Diensten bij onze fysio in culemborg

Onze fysiotherapie specialisten in Culemborg helpen je om weer snel actief te worden na een blessure door sport. Niet alleen de hulp van onze fysiotherapeuten, maar ook de adviezen van een sportdiëtiste helpen je fit te worden, te zijn en te blijven. Heb je een sportblessure, ben je net terug van een opname in het ziekenhuis of heb je andere lichamelijke klachten? Bij Fysioteam ART ben je in goede handen voor de juiste fysiotherapie in Culemborg. Onze vakkundige fysiotherapeuten kunnen een belangrijke rol spelen in het verhelpen van vele klachten, waaronder hart- en longklachten, maar ook ziekten als kanker en Parkinson. Ook klachten aan de knie, heup en schouder kunnen behandeld worden in onze praktijk in Culemborg.

Op zoek naar kinderfysiotherapie? Ook daarvoor kun je terecht bij Fysioteam ART in Culemborg. Maak direct online een afspraak, bel 0345 - 57 72 73 óf neem contact op via WhatsApp 06 38 47 20 21.

Fysiofit in Culemborg

Mensen met een gezond gewicht hebben vaak meer vertrouwen en ze voelen zich beter. Daarom is het van belang om in beweging te blijven. Dit geldt ook voor kinderen. Ons programma voor sport en beweging maakt het goed mogelijk om volwassenen en jeugd weer in beweging te brengen. Bij onze fysio in Culemborg bieden wij diverse trainingen aan, zoals FITkuur Junior voor jeugd. Met onze Fysioteam ART therapeuten, een diëtist en een psycholoog begeleiden we kinderen naar een gezonde leefstijl. Ben je geen junior, maar wil je toch meer bewegen? Fysioteam ART biedt onder de noemer FysioFit diverse diensten aan die je zeker in beweging brengen.
Fysiotherapie Culemborg - Fysioteam ART Culemborg
Fysioteam ART
Anthonie van Diemenstraat 18 B
4104 AE Culemborg

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur

Pijnvrij bewegen door fysiotherapie in Culemborg

Pijnvrij bewegen is niet per se logisch voor iedereen. Heb je klachten bij beweging of beperkte vrijheid hierin? Maak een afspraak voor fysiotherapie in Culemborg met één van de manueel therapeuten van Fysioteam ART. Kijk wat wij voor je kunnen betekenen en ga je klachten te lijf. Door een gerichte behandeling van Fysioteam ART kom je zo snel mogelijk van je klachten en pijn af. Zelfs het leven met een chronische aandoening wordt eenvoudiger door fysiotherapie. Fysioteam ART heeft de juiste specialisten in huis die je tijdens het traject op de juiste manier begeleiden. Wij zorgen ervoor dat pijnvrij bewegen weer logisch wordt. Hier zijn diverse manieren voor. Je kunt als voorbeeld kiezen voor dry needling, maar er zijn nog vele andere opties. Je vindt ons in Geldermalsen, Culemborg en Tiel. Ook voor manuele therapie in Geldermalsen, Culemborg en Tiel kun je bij ons terecht.

Waarom kiezen voor onze fysiotherapie in Culemborg?

Hoewel wij ruim 30 jaar ervaring hebben in fysiotherapie, vinden we het van belang om constant te leren én goed naar je te luisteren. Alleen door dat te doen, kunnen we onze diensten afstemmen op wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een fysiotherapeutische behandeling of om een sportief programma, we helpen je graag bij het fit worden, fit zijn en fit blijven. Voor fysiotherapie in Culemborg kun je terecht bij Fysioteam ART. Met de kennis van 12 specialisten die Fysioteam ART in huis heeft vinden we altijd een passende behandeling voor je klachten.

Veel mogelijkheden

Door 12 specialisten heeft ook de praktijk in Culemborg ontzettend veel mogelijkheden. Heb je last van irritaties in je hand? Dan kun je in onze fysiopraktijk terecht voor handtherapie. Wanneer je last hebt van je bekken, helpen wij je met het trainen van deze spieren door middel van bekkenbodemtherapie. Of misschien ben je op zoek naar een sportfysio? Wat jouw wensen ook zijn, wij bespreken graag samen met jou het antwoord op je vraag.

Kortom van bekkenfysiotherapie tot oncologische fysiotherapie tot fysiofitness, bij ons ben je aan het juiste adres!

Fysio Culemborg: Ook zonder huisarts verwijzing

Voor onze fysiotherapie in Culemborg heb je geen verwijzing nodig van je huisarts. Je kunt gewoon langskomen of contact opnemen voor het maken van een afspraak. De vergoeding van de behandeling is afhankelijk van je polisvoorwaarden. Fysioteam ART heeft contracten met alle verzekeraars. Daarnaast beschikt Fysioteam ART, als Fysio in Culemborg, over het kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie.

De behandeling wordt doorgaans gestart binnen 24 uur. Wij zijn open op werkdagen van 7:00 tot 21:00 uur. Fysioteam ART beschikt over de kennis van 10 vakmensen, op 5 locaties, één daarvan is de fysiotherapie in Culemborg.

Fysioteam ART heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van je polisvoorwaarden wordt de behandeling vergoed door je verzekeraar. Ons fysiotherapie team in Culemborg helpt je graag verder.

Geen verwijzing nodig
Behandeling starten binnen 24 uur
Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie
Vergoed via elke zorgverzekeraar


Eerdere ervaringen fysiotherapie Culemborg

Fysiotherapie Culemborg - Ervaring 1

Ineke de Weerdt: Vervelende aanhoudende pijn

“De behandeling gaf me rust en ik kreeg steeds meer vertrouwen in het herstel.” Lees verder
9.0 - Locatie Anthonie van Diemenstraat Culemborg
Fysiotherapie Culemborg - Ervaring 1

Bart Nikkels: Weer snel actief na schouderletsel

“Ik ben een actief wielrenner en fiets ongeveer duizend kilometer per maand. Het is te danken aan Fysioteam ART dat ik na mijn schouderletsel weer zo snel op de fiets kon zitten.” Lees verder
9.0 - Locatie JF Kennedylaan Geldermalsen
Fysiotherapie Culemborg - Ervaring 2 review Sven Vermeulen

Sven Vermeulen: Duidelijkheid over revalidatietraject

“Na de operatie aan mijn kruisband en meniscus was Fysioteam ART heel duidelijk over wat ik wel kon en wat niet. Dat had ik nodig. Inmiddels doe ik weer alles wat ik wil. Voetballen bijvoorbeeld.” Lees verder
9.5 - Locatie Herman Kuijkstraat Geldermalsen

Veelgestelde vragen over fysiotherapie Culemborg


Op welke tijden kan ik terecht?
Je kunt maandag, woensdag en donderdag van 07:00 uur tot 19:00 uur bij ons terecht.
Hoeveel specialisten werken op deze locatie?
Er werken 5 specialisten op deze locatie. Je kan in Culemborg terecht voor manuele therapie, sportrevalidatie, orthopedische revalidatie longrevalidatie en kinderfysiotherapie.
Wordt een behandeling vergoed?
Fysioteam ART heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Vergoeding is afhankelijk van de poliswaarden. Wil je weten of je recht hebt op vergoeding? Controleer dan je polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar.
Welke samenwerking heeft Fysioteam ART in Culemborg?
Fysioteam ART werkt samen met Gunther's Family Fit en met Aalsterveld Psychologen.
Wat betekent fysiotherapie?
Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ofwel uw bewegingsapparaat. Bij uw eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen.
Welke klachten behandeld een fysiotherapeut?
Pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten;
Zwelling van gewrichten;
Krachtsvermindering;
Bewegingsbeperking;
Stijfheid;
Problemen met bewegen;
Evenwichtsstoornissen;
Ademhalingsproblemen, longproblematiek zoals Corona.

Klik hier voor onze volledige dienstverlening in fysiotherapie Culemborg.
Wat doet een fysiotherapeut met rugklachten?
Als je lage rugpijn hebt, kun je bij een fysiotherapeut terecht voor informatie, advies en oefeningen gericht op je houding en (de opbouw van) je dagelijkse activiteiten. Ook krijg je informatie en oefeningen voor de problemen die je ervaart bij het bewegen.
  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Vergoeding via elke zorgverzekeraar
  • Behandeling starten binnen 24 uur
  • Werkdagen open van 7:00 tot 21:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 33 jaar ervaring
  • 10 specialisten op 5 locaties

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Fit worden na ziekte een operatie of (sport)letsel. Fit blijven of nog fitter worden en de belastbaarheid van je lichaam vergroten? Fysioteam ART helpt je hier graag bij!

5  locaties
5 locaties
10 specialisten
10 specialisten
33 jaar ervaring
33 jaar ervaring

Bel direct 0345 - 57 72 73 of maak direct online een afspraak

Vergoeding afhankelijk van je polisvoorwaarden
Fysioteam ART heeft contracten met alle verzekeraars
Fysiotherapie Culemborg - Menzis
Fysiotherapie Culemborg - Zilveren Kruis
Fysiotherapie Culemborg - VGZ
Fysiotherapie Culemborg - CZ
Fysiotherapie Culemborg - Univé
Fysiotherapie Culemborg - Delta Lloyd