Fysiotherapie Culemborg

Fysiotherapie Culemborg – In Culemborg vind je Fysioteam ART aan de Anthonie van Diemenstraat 18 B. Hier werken onze therapeuten graag samen met jou aan je herstel. Wij weten dat elke klacht anders is. Met de kennis van onze experts vinden we altijd een antwoord dat passend is voor je klachten.

Diensten bij onze fysio in culemborg

Onze experts in Culemborg helpen je om weer snel actief te worden na blessures door sport. Maar ook na een ontslag uit het ziekenhuis of na een ingreep. Misschien heb je andere fysieke klachten? Denk hierbij aan klachten die te maken hebben met moeheid of stress. Dan ben je bij Fysioteam ART in goede handen voor de juiste fysiotherapie in Culemborg. Onze experts kunnen van groot belang zijn in het verhelpen van jouw klachten. Ze zijn altijd kundig. Onze experts in Culemborg zijn specialist in het helpen bij klachten aan de knie, heup en schouder.

Er is veel mogelijk

Door veel experts is er ook in de praktijk in Culemborg enorm veel mogelijk. Heb je last van pijn in je hand? Dan kun je in onze praktijk terecht voor therapie voor de hand. Misschien heb je last van je bekken. Wij helpen je met het trainen van deze spieren door middel van therapie voor de bekken. Of misschien ben je op zoek naar een therapeut voor coaching bij sport? Wij praten graag samen met jou over je wensen en wat er mogelijk is.

Kortom van therapie voor de bekken tot revalidatie van je hand, knie, heup of schouder. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Op zoek naar een fysio voor je kind? Ook daarvoor kun je terecht bij ons in Culemborg. Maak direct online een afspraak of bel 0345 - 57 72 73. Je kunt er ook voor kiezen om contact op te nemen via: 06 38 47 20 21.

Fysiotherapie Culemborg - header block
Fysioteam ART
Anthonie van Diemenstraat 18 B
4104 AE Culemborg

Openingstijden
Werkdagen open van 8.00 uur tot 19.00 uur

Maak kennis met Onze specialisten

Martin Kruger

Martin Kruger

BIG: 09034237904
Manuele therapie SOMT,
Schouder / Elleboog / Hand/ Orthopedische revalidatie,
Psychosomatiek,
Arbeidsfysiotherapie en Coaching

Specialist Martin Kruger

Ik ben Martin Kruger geboren en opgegroeid in Geldermalsen. Ik heb eerst 12 jaar als fysiotherapeut in het buitenland gewerkt. Sinds 2001 ben ik weer in Nederland werkzaam. Mijn acht ligt in het steeds meer vitaal en fit oud worden. Ook heb ik jaren ervaring bij het helpen bij klachten in de schouder en arm. Maar ook bij klachten aan de heup en het been. Daarnaast ook klachten die te maken hebben met werk of sport.

Het persoonlijke contact, waarbij echte kansen voor groei worden overlegd, staat wat mij betreft voorop. En steeds vaker gaat het hierbij ook om mentale, stress- of klachten die te maken hebben met spanning. Ik zie het als een mooie uitdaging om mensen verder te helpen. Dit vaak verder dan ze zelf hadden verwacht te kunnen komen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie, vrienden en bij voorkeur veel op de fiets. Dit dan vaak buiten in de natuur. Motto hierbij is: “Samen in beweging voor een fijner leven”.

Joris Brinkkemper

Joris Brinkkemper

BIG: 29916738304
Algemene Fysiotherapie,
Schouder / Elleboog / Handtherapie,
Kinderfysiotherapie (i.o.)

Specialist Joris Brinkkemper

Mijn naam is Joris Brinkkemper en ik werk sinds ik student ben bij Fysioteam ART. Eerst heb ik de Fitness ART-groepen gecoacht. Na mijn afstuderen ben ik ook als fysiotherapeut aan de slag gegaan.

Ik ben specialist in het herstel bij klachten aan de hand, pols, elleboog en schouder. Ook voor herstel bij klachten aan longen kun je bij mij terecht. Ook voor kinderen ben ik de juiste fysio. Kennis en inzicht in de klachten zijn voor mij het startpunt voor het afnemen van klachten. Het complexe van klachten aan de hand, pols en schouder maken dit aspect van ons vak zo interessant. De uitdaging van oefenen met kinderen en ouderen zorgt voor een fijne afwisseling.

In mijn vrije tijd doe ik graag een spel met vrienden. Ook ben ik  graag lekker sportief aan het fietsen op mijn racefiets. Ook thuis zijn bij mijn gezin vind ik leuk en van groot belang.

Mijn motto: met een beetje gezelligheid komen we er wel.

Anita van Mourik

Anita van Mourik

BIG: 39928174504
Algemene Fysiotherapie,
Kinderfysiotherapeut i.o.,
Fysiofitness,
Minor Kinderfysiotherapie,
Leefstijlcoaching

Specialist Anita van Mourik

Ik ben Anita van Mourik. Na mijn studie ben ik gestart als algemeen fysiotherapeut bij Fysioteam ART. Mijn passie voor dit vak is al op jonge leeftijd ontstaan. Ik heb altijd al interesse gehad in het lichaam. Ik ben in 2021 gestart met de master fysiotherapie voor kinderen. Binnen de fysiotherapie voor kinderen vind ik het van belang om kinderen het plezier in bewegen te laten voelen. Wat ik van groot belang vind in het contact met patiënten, is dat zij zich begrepen voelen. Samen kijken we naar een passend antwoord op lange termijn. De leuke uitdagingen binnen mijn werk zie ik in het aanzetten van mensen en het laten inzien van het belang van bewegen. Wanneer een patiënt tevreden en met extra kennis over zijn of haar eigen lichaam de deur uit loopt, ben ik voldaan! Mijn motto is “Fit door Bewegen!”.

In mijn vrije tijd houd ik van bootcamp en leuke dingen doen met vrienden. Daarnaast geef ik nog training aan een selectie groep van het turnen. Ook hierbij kan ik mijn kennis vanuit de fysio en mijn master goed toepassen.

Sebastiaan Schild

Sebastiaan Schild

BIG: 99930909204
Algemeen fysiotherapeut,
Fysiofitness

Specialist Sebastiaan Schild

Ik ben Sebastiaan Schild. Ik heb een aantal jaar gewerkt als personal trainer. In het voorjaar van 2022 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie afgerond. Sindsdien werk ik bij Fysioteam ART. Binnenkort ga ik me specialiseren in claudicatio (etalagebenen).

In het werk vind ik het contact met de mensen leuk. Ik vind het fijn als ik mensen een stapje verder kan helpen als ze dat zelf niet meer lukt. Ik zie het als een leuke uitdaging om mensen fitter te maken, meer aan het bewegen te krijgen en bewust te laten worden van hun leefstijl.

In mijn vrije tijd fitness ik graag en je kan mij ook vinden op de tennisbaan. Ik tennis al sinds mijn zesde en nu help ik tijdens kampen van het tennis mee om kinderen dit te leren.

Bewegen zonder pijn door fysiotherapie in Culemborg

Bewegen zonder pijn is niet per se logisch voor elk persoon. Heb je klachten bij beweging of beweeg je niet vrij? Maak een afspraak voor fysiotherapie in Culemborg met één van de experts van Fysioteam ART. Kijk wat wij voor je kunnen doen en ga je klachten te lijf. Je komt zo snel als kan van je klachten en pijn af. Dit door een gerichte opzet door Fysioteam ART. Zelfs het leven met een chronische ziekte wordt lichter door fysiotherapie. Fysioteam ART heeft de juiste experts in huis die je tijdens het traject op de juiste manier helpen. Wij zorgen ervoor dat pijnvrij en goed bewegen weer logisch wordt. Hier zijn diverse manieren voor. Je vindt ons in Geldermalsen en Culemborg. Ook voor manuele therapie in Geldermalsen en Culemborg kun je bij ons terecht.

Waarom kiezen voor onze fysiotherapie in Culemborg?

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in fysiotherapie. Toch vinden wij het van groot belang om constant te leren én gehoor te geven aan jou. Op deze manier passen wij onze diensten aan op wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om een behandeling of om een sportief schema. We helpen je graag bij het fit worden, fit zijn en fit blijven. Voor fysiotherapie in Culemborg kun je terecht bij Fysioteam ART. Met de kennis van 12 experts die Fysioteam ART in huis heeft vinden we altijd een passend antwoord voor je klachten.

Fysio Culemborg: Ook zonder huisarts verwijzing

Voor onze fysiotherapeut in Culemborg heb je geen verwijzing nodig van je huisarts. Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak. Fysioteam ART beschikt over het kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie.

De behandeling wordt doorgaans gestart binnen 24 uur. Wij zijn open op werkdagen van 7:00 tot 21:00 uur. Fysioteam ART beschikt over de kennis van 12 experts, op 4 locaties, één daarvan is de fysiotherapie in Culemborg.

Fysioteam ART heeft een contract met alle verzekeraars. Je behandeling kan vergoed worden door je verzekeraar. Dit ligt aan je polisvoorwaarden. Ons team helpt je graag verder.

Geen verwijzing nodig
Behandeling starten binnen 24 uur
Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie
Vergoed via alle zorgverzekeraars


Eerdere ervaringen fysiotherapie Culemborg

Fysiotherapie Culemborg - anoniem-recensie

Ineke de Weerdt: Vervelende aanhoudende pijn

“De behandeling gaf me rust en ik kreeg steeds meer vertrouwen in het herstel.” Lees verder
9.0 - Locatie Anthonie van Diemenstraat Culemborg
Fysiotherapie Culemborg - review_bart_nikkels

Bart Nikkels: Weer snel actief na schouderletsel

“Ik ben een actief wielrenner en fiets circa duizend km per maand. Het is te danken aan Fysioteam ART dat ik na mijn letsel aan mijn schouder weer zo snel op de fiets kon zitten.” Lees verder
9.0 - Locatie JF Kennedylaan Geldermalsen
Fysiotherapie Culemborg - review_sven_vermeulen

Sven Vermeulen: Helder over traject van revalidatie

“Na de operatie aan mijn kruisband en meniscus was Fysioteam ART heel helder over wat ik wel kon en wat niet. Dat had ik nodig. Nu doe ik weer alles wat ik wil. Zoals het spelen van voetbal!” Lees verder
9.5 - Locatie Herman Kuijkstraat Geldermalsen

Veelgestelde vragen over fysiotherapie Culemborg


Op welke tijden kan ik terecht?
Je kunt van maandag tot en met vrijdag op afspraak van 07:00 uur tot 18:00 uur bij ons terecht.
Hoeveel specialisten werken op deze locatie?
Er werken 3 specialisten op deze locatie. Je kan in Culemborg terecht voor revalidatie na een ongeval met sport. Maar ook op orthopedisch vlak en na ziekte aan je longen. Ook voor andere therapieën ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan fysio voor kinderen. Maar ook aan therapie aan de hand en klachten verwant aan stress (psychomatiek).
Wordt het vergoed?
Fysioteam ART heeft een contract met elke verzekeraar. Vergoeding hangt af van de polis waarden. Wil je weten of je hier recht op hebt? Check dan je polis voorwaarden of neem contact op met je verzekeraar.
Welke samenwerking heeft Fysioteam ART in Culemborg?
Fysioteam ART werkt samen met Gunther's Family Fit en met Aalsterveld Psychologen.
Wat betekent fysiotherapie?
Fysiotherapie is een methode voor het aanpakken van klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Bij je eerste afspraak vormt onze fysio een zo volledig mogelijk beeld van jouw klachten. Dit doet de fysio door eerst een onderzoek uit te voeren en vragen te stellen.
Welke klachten behandelt een fysio?
Pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten;
Zwelling van gewrichten;
Afnemen van kracht;
Beperking en problemen in bewegen;
Stijfheid;
Stoornis in evenwicht;
Klachten verwant aan stress (psychosomatiek);
Problemen met ademen en longen, zoals Corona.

Klik hier voor al onze diensten in fysiotherapie Culemborg.
Wat doet een fysio met klachten in de rug?
Je kunt bij ons terecht wanneer je lage reugpijn hebt. Dé fysiotherapeut voor advies en training gericht op je houding en (de opbouw van) je daagse werk en inspanning. Ook krijg je advies en training voor de problemen die je ervaart bij het bewegen.
  • Geen verwijzing nodig van je arts
  • Vergoeding via elke verzekeraar
  • Behandeling start binnen 24 uur
  • Elke werkdag open van 7:00 tot 21:00 uur
  • Keurmerk Fysiotherapie
  • 33 jaar ervaring
  • 10 specialisten op 5 locaties

Fit worden, fit zijn, fit blijven

Fit worden na ziekte een operatie of (sport)letsel. Fit blijven of nog fitter worden en de belastbaarheid van je lichaam vergroten? Fysioteam ART helpt je hier graag bij!

5  locaties
5 locaties
10 specialisten
10 specialisten
33 jaar ervaring
33 jaar ervaring

Bel direct 0345 - 57 72 73 of maak direct online een afspraak

Vergoeding wanner dit in je polis voorwaarden staat
Fysioteam ART heeft een contract met alle verzekeraars
Fysiotherapie Culemborg - logo menzis
Fysiotherapie Culemborg - logo zilveren kruis
Fysiotherapie Culemborg - logo vgz
Fysiotherapie Culemborg - logo cz
Fysiotherapie Culemborg - logo unive
fysiotherapie Culemborg - logo deltalloyd