WINTERSPORT- & SCHAATSFIT

Waarom Wintersport- & SchaatsFit?

Wil je graag fit en goed voorbereid op wintersport om zo de kans op blessures te verkleinen? Dan is het Wintersport- & SchaatsFitprogramma echt iets voor jou. Want met een goede voorbereiding kun je veel narigheid voorkomen.

Hoe werkt Wintersport- & SchaatsFit?

Onder begeleiding van een Fysioteam therapeut wordt getraind met specifieke oefeningen. Zo verbeter je de belastbaarheid van je spieren en gewrichten en je conditie. Het programma duurt zes weken. We starten twee keer per jaar met het programma.

Wanneer?

Omdat het wintersportseizoen een aantal maanden duurt, kun je dit programma in november en januari volgen. Natuurlijk mag je ook in beide periodes deelnemen. Het Wintersport- & SchaatsFitprogramma kan eventueel ook in-company worden aangeboden.

Wat kun je verwachten?

Na 6 weken kun je met een goede, verbeterde conditie, coördinatie en voldoende kracht volop genieten van je wintersport.

Fysioteam ART - Samen in beweging voor een fijner leven

De lessen worden gegeven in onze oefenzaal/fitnessruimte aan de Kennedylaan 1 of onze locatie aan de Herman Kuijkstraat 19 in Geldermalsen. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Voor het verhelpen van lichamelijke klachten kun je ook terecht bij onze andere praktijk in Culemborg. Ook voor manuele therapie in Geldermalsen en Culemborg kun je bij ons terecht.

  • Starten binnen 2 werkdagen
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Ma t/m do 8:00 - 21:00 uur
    Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
    Zaterdag 9:00 - 12:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 33 jaar ervaring
  • 10 specialisten op 5 locaties