WINTERFIT

Waarom WinterFit?

Wil je graag fit de winter doorkomen? Wil jij je kracht en conditie verbeteren? Of heb je wintersportplannen? Dan is het WinterFitprogramma echt iets voor jou. Want met een goede voorbereiding kun je veel narigheid voorkomen.

Hoe werkt WinterFit?

Onder begeleiding van een Fysioteam therapeut wordt getraind met specifieke oefeningen. Zo verbeter je de belastbaarheid van je spieren en gewrichten en je conditie. Het programma duurt zes weken. We starten twee keer per jaar met het programma.

Wanneer?

Omdat het wintersportseizoen een aantal maanden duurt, kun je dit programma in november en januari volgen. Natuurlijk mag je ook in beide periodes deelnemen. Het WinterFitprogramma kan eventueel ook in-company worden aangeboden.

Op dinsdag 9 en en vrijdag 12 januari 2024 starten de volgende groepen Winterfit.

Wat kun je verwachten?

Na 6 weken kun je met een goede, verbeterde conditie, coördinatie en voldoende kracht fit de winter door en volop genieten van je wintersport.

Fysioteam ART - Samen in beweging voor een fijner leven

De lessen worden gegeven in onze oefenzaal/fitnessruimte aan de Kennedylaan 1 of onze locatie aan de Herman Kuijkstraat 19 in Geldermalsen. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Voor het verhelpen van lichamelijke klachten kun je ook terecht bij onze andere praktijk in Culemborg. Ook voor manuele therapie in Geldermalsen en Culemborg kun je bij ons terecht. Maar ook bijvoorbeeld voor personal training in Geldermalsen.

  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Ma t/m do 8:00 - 21:00 uur
    Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
    Zaterdag 9:00 - 12:00 uur
  • Kwaliteitskeurmerk Fysiotherapie
  • 33 jaar ervaring
  • 10 specialisten op 5 locaties